Jocurile Olimpice de la Beijing. Cum se antrenează campionii? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Sport

Jocurile Olimpice de la Beijing. Cum se antrenează campionii?

Published

on

Foto Credit: TVR

Proiectul special iniţiat de TVR împreună cu revista Biz şi Băneasa Shopping City continuă şi în aceasta săptămână. Cum Jocurile Olimpice de la Beijing sunt în plină desfăşurare şi sportivii români au cucerit deja medaliile valoroase, aveţi încă un motiv să mergeţi în Băneasa la mall pentru a-i vedea în expoziţia foto pe cei care ne împlinesc speranţele olimpice: Alina Dumitru, Mihai Covaliu, Sandra Izbaşa şi mulţi alţii.

Coţurile olimpice TVR cu obiectele cu care sportivii se antrenează pentru performanţă si informaţiile despre sporturile la care România are participanţi vă vor face să intraţi şi mai bine în atmosfera olimpică.

Informaţii de ultimă oră puteţi afla de pe site-ul special creat pentru JO, www.tvr.ro/olimpiada. Aici veţi găsi statistici pe sporturi şi medalii, programul JO la TVR 1 şi TVR 2 sau ştiri şi comentarii din sport afişate în timp real. Dacă nu aţi putut urmări la TVR o serie de transmisiuni în direct de la Beijing, pe www.tvr.ro/olimpiada puteţi urmări o selecţie de materiale video cu evoluţiile de la Beijing ale sportivilor români. [nextpage]

Interviuri, materiale video şi fotografii inedite cu campionii României sunt disponibile şi pe www.bizcity.ro/campionii. Aici veţi afla cum sportivii români, campionii, se pregătesc pentru cea mai importantă competiţie din cariera lor, câte eforturi şi sacrificii se ascund în spatele unei medalii olimpice, dar cum recunoaşterea valorii aduce fericire şi împlinire. Veţi înţelege mai bine de ce medaliile Alinei Dumitru sau ale echipei de gimnastică feminină sunt un motiv de fericire şi bucurie pentru toţi suporterii şi românii.

Colecţia de fotografii cu campionii români se regăseşte în numărul de august al revistei Biz sau o puteţi viziona pe viu în cel mai nou mall din Băneasa.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. DORIN DAMASKIN

    20 august 2008 at 13:48

    super tare revista ! alina dumitru – the best!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending