Connect with us

Life Style

Jocurile Olimpice de Iarnă 2010 încep astăzi în premieră la TVR

Published

on

Reclame

Start pentru Jocurile Olimpice de Iarnă Vancouver 2010! Mâine, în direct, la TVR. Prima transmisiune directă de la Vancouver este la 19.55, pe TVR 2, când telespectatorii pot urmări calificările la sărituri cu schiurile, trambulină normală, individual.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă, comentată de Andi Vilara şi Sorin Hobana, va fi transmisă, în direct, la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 3.55, şi în reluare, sâmbătă, de la ora 16.00.

Urmează două săptămâni şi jumătate în care televiziunea publică va transmite de la Vancouver peste 300 de ore pe TVR 1 şi TVR 2, iar programul TVR HD va fi dedicat acestui eveniment. De asemenea, Jocurile Olimpice de Iarnă vor putea fi urmărite în premieră, integral şi în direct pewww.tvr.ro/jo2010, site pe care Televiziunea Română l-a creat special pentru acest eveniment.

[starrating template_id=4 column=’votes’ category=18 rating_size=’24’ review_size=’24’ rating_thumb_size=’24’]

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending