Jocurile Olimpice Vancouver 2010 au adus audienţe considerabile la TVR - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Jocurile Olimpice Vancouver 2010 au adus audienţe considerabile la TVR

Published

on

Românii au urmărit cu mare interes Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă Vancouver 2010 la TVR. Conform datelor furnizate de GfK România şi prelucrate de Colectivul Analiză şi Cercetare al TVR (copyright: ARMA), sâmbătă, 13 februarie, TVR 1 a fost lider de audiență în intervalul orar 16.00 – 18.47, când a difuzată, în reluare, Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Festivitatea care marchează debutul Jocurilor Olimpice de Iarnă din acest an a înregistrat un rating mediu la nivel naţional de 3,4% şi o cotă de piaţă medie de 9,7%, fiind urmărită de 683.000 de telespectatori. La nivel urban, transmisiunea a avut o audiență medie de 3,9% (449 mii de telespectatori ) și un share  de 11%. Și la nivel comercial, TVR 1 a fost lider, cu un rating mediu de 2,4% și o cotă de piață medie de 8,9%.

Minutul „de aur” al programului la nivel naţional a fost înregistrat la ora 17.20, când 900 mii de telespectatori urmăreau TVR 1 (rating 4,4%, share 13,2%). La nivel urban, cel mai urmărit minut a fost 17.21, când principalul post al televiziunii publice a înregistrat un rating de 5,6% şi o cotă de piaţă de 15,6%, fiind urmărit de aproape 650 mii de telespectatori.

Iubitorii schiului alpin trebuie să știe că proba de coborâre din cadrul concursului masculin de schi alpin a fost reprogramată și va fi transmisă luni, 15 februarie, de la 20.30, pe TVR 2. Această competiție, considerată regina probelor de schi alpin, a fost amânată de organizatori sâmbătă, din cauza căderilor de zăpadă și a ploii.

În perioada 12 – 28 februarie, televiziunea publică va transmite de la Vancouver sute de ore pe TVR 1 şi TVR 2, în timp ce peste nouă zecimi din programul TVR HD vor fi consacrate acestui eveniment, prin programe transmise în direct sau în reluare.

De asemenea, Jocurile Olimpice de Iarnă vor putea fi urmărite, în premieră, integral şi în direct pe www.tvr.ro/jo2010, site pe care Televiziunea Română l-a creat special pentru acest eveniment.

Iubitorii sporturilor albe care vor urmări pe Jocurile Olimpice de Iarnă la TVR 1, TVR 2 şi TVR HD, au posibilitatea de a câștiga șase camere video full HD și un sistem home cinema, oferite de Panasonic – partener oficial al Jocurilor Olimpice. Trebuie doar să reţină indiciul fiecărei săptămâni menţionat de comentatori şi să se înscrie la concurs pe site-ul: www.tvr.ro/jo2010.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending