Johnny Depp isi tine jurnalul pe corp

0
598

Johnny Depp, actorul cu care telespectatorii Pro Cinema se vor intalni in editia din 6 noiembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepand cu ora 12:00, a recunoscut ca va continua sa se tatueze pentru ca fiecare tatuaj de pe corpul lui spune o anumita poveste.

“Am un jurnal in care scriu in mod constant, ceea ce cred ca este un lucru bun pentru creier. Insa tatuajele mele spun si ele o poveste. Imi amintesc de un anumit loc, de o anumita perioada, asa ca sunt si ele un fel de jurnal. Voi continua sa-mi fac tatuaje tocmai din acest motiv.”, explica Johnny Depp.

La “Lumea Pro Cinema”, telespectatorii vor putea vedea imagini de la premiera filmului “Jurnalul unui iubitor de rom” (“The Rum Diary”) si urmari un scurt interviu cu Johnny Depp, pentru care acest film are o semnificatie deosebita. In interviul care poate fi urmarit la “Lumea Pro Cinema”, Depp vorbeste despre relatia sa speciala cu scriitorul Hunter S. Thompson, al carui roman a inspirat filmul. “Era un om de o mare intelepciune si unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.”, spune Depp despre Hunter Thompson, care s-a sinucis in 2005.

In editia din 6 noiembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” vor mai putea fi urmarite interviuri cu Emma Stone, Justin Timberlake, dar si de vorba cu cea mai tanara colega de distributie a lui George Clooney, fiica sa din filmul „The Descendants”.

Comentarii