Connect with us

Life Style

Johnny Depp şi Brad Pitt, implicaţi într-o dispută. Ambii vor să închirieze aceeaşi vilă

Redactia Radar de Media

Published

on

Johnny Depp şi Brad Pitt sunt implicaţi într-o dispută pe teme imobiliare, întrucât cei doi actori americani doresc să închirieze aceeaşi reşedinţă din Marea Britanie, în acest an, în perioada în care vor filma, în acelaşi timp, pentru două proiecte cinematografice.

Ambii actori au închiriat în trecut acea reşedinţă, aflată în comitatul Surrey, şi amândoi au apreciat perioada petrecută în vila respectivă, informează thesun.co.uk.

“Familiile lor se simt confortabil acolo şi au apreciat intimitatea şi cadrul natural pe care le oferă acea proprietate”, a declarat o sursă.

Potrivit aceleiaşi surse, reşedinţa este suficient de mare pentru a putea să găzduiască ambele familii în acelaşi timp, dupa cum scrie Mediafax, care citeaza sursa din Anglia.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene – mai ales în franciza “Piraţii din Caraibe”, “Chocolat”, “Donnie Brasco” -, dar şi în producţii independente, precum recentul “Jurnalul unui iubitor de rom” şi, mai ales, în colaborările sale cinematografice cu regizorul Tim Burton – “Edward Mâini-de-foarfece”, “Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow”, “Corpse Bride/ Mireasa moartă”, “Alice în Ţara Minunilor” şi “Umbre întunecate/ Dark Shadows”.

Aceeasi sursa mai declara faptul ca Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la aceste premii prestigioase, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele “Strania poveste a lui Benjamin Button”, “Armata celor 12 maimuţe”, şi “Moneyball” (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj). Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood “Brangelina”, sunt împreună din 2005 şi au şase copii.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending