Connect with us

AUDIENȚE TV

Joia perfecta la Pro Tv: romanii au urmarit “Spitalul de dementa”, meciul Steaua-Molde si “Las Fierbinti”, care a doborat un nou record de audienta

Published

on

Romanii au avut parte de joia perfecta la Pro Tv, care a fost din nou imbatabil cu toate cele trei programe ale serii: dupa o repriza sanatoasa de ras cu un nou episod “Las Fierbinti”, telespectatorii Pro Tv s-au delectat cu “Spitalul de dementa” si meciul Steaua-Molde.

Serialul “Las Fierbinti” doboara record dupa record de audienta. Episodul de joi seara, 25 octombrie, a fost din nou lider absolut de audienta, dupa ce acum doua saptamani serialul dobora un prim record si devenea astfel serialul romanesc cel mai urmarit de catre publicul tinta al Pro Tv de cand s-a introdus sistemul de masurare cu people meter. Joi seara, “Las Fierbinti” a doborat toate recordurile de audienta, astfel ca pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a obtinut in medie 12,1 puncte de rating si 26,3 % cota de piata, in vreme ce Antena 1, a doua clasata, obtinea valori de aproape trei ori mai mici, adica 4,9 puncte de rating si 10,7 procente din cota de piata. Si pe publicul urban situatia ramane aceeasi, cu “Las Fierbinti” in top cu o medie de 9,5 puncte de rating si 18,3 % cota de piata, urmat de programele Antenei 1 cu o audienta medie de 5 puncte de rating si 9,6 % cota de piata. Iar la nivelul intregii populatii a tarii, cel mai urmarit program a fost tot “Las Fierbinti”, cu o medie de 10 puncte de rating si 18,2 % cota de piata, in vreme ce pe locul al doilea se clasa Kanal D, cu 6,9 puncte de rating si 12,6 % cota de piata. Varful de audienta al episodului de aseara a fost atins la 21.07, atunci cand Pro Tv obtinea pe publicul sau tinta 15,7 puncte de rating si 31,8 % cota de piata.

Imediat dupa “Las Fierbinti”, a venit randul “Spitalului de dementa”sa ii faca pe romani sa rada, astfel ca serialul al carui scenariu este semnat de Toni Grecu a fost din nou lider de audienta. Aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul tarii urmareau episodul de joi seara in minutul de maxima audienta, 21.45, atunci cand Pro Tv obtinea pe publicul sau tinta un varf de 11,8 puncte de rating si 24,5 % cota de piata. De altfel, in intreg intervalul de difuzare, “Spitalul de dementa” a fost imbatabil. Astfel, pe publicul comercial, Pro Tv a obtinut in medie 10,3 puncte de rating si 21,6 % cota de piata, in timp ce Antena 1 avea doar 6,4 puncte de rating si 13,4 procente din cota de piata. Pe publicul din mediul urban Pro Tv a fost primul cu o medie de 8,4 puncte de rating si 16 puncte de rating, fiind urmat de Antena 1 cu 6,2 puncte de rating si 11,7 % cota de piata. Iar la nivelul intregii populatii a tarii, “Spitalul de dementa” a condus cu o medie de 9,6 puncte de rating si 17,6 % cota de piata, in timp ce pe locul al doilea se clasa Kanal D cu o medie de 7 puncte de rating si 12,9 procente din cota de piata.

Dupa doua seriale tari, romanii au urmarit cu mic cu mare meciul Steaua-Molde, transmis de Pro Tv incepand cu ora 22.05. Meciul a fost si el imbatabil, astfel ca Pro Tv a fost din nou lider detasat de audienta cu aproape 3 milioane de telespectatori la nivelul tarii, in minutul de maxima audienta 22.41.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending