Connect with us

Life Style

Jojo mai are o mare vedetă în familie

Published

on

“Mi-am dorit întotdeauna să locuiesc la curte şi de ceva vreme visul mi s-a îndeplinit. Iar activitatea care mă relaxează foarte mult este grădinăritul. Ajutată  de Achim, fiul meu, am profitat de vremea frumoasă de afară şi am început să lucrez la grădină.

Am plantat panseluţe, anemone, primole.”, spune actriţa Cătălina Grama- Jojo, pe care telespectatorii o pot vedea în curând, în cel mai nou sezon al emisiunii Serviciul Român de Comedie, intitulat “Happy Show”.

Pe lângă Achim , la înfrumuseţarea grădinii a participat şi Garbo, căţelul ei. “Am găsit-o în fată porţii, într-o zi geroasă. Noi hrănim câinii din jurul curţii, îi ştim pe toţi, dar ea a apărut într-o noapte, muşcată de alţi câini, murdară şi flămândă.  I-am pus numele Garbo, inspirată fiind de actriţa Greta Garbo, pentru că mi se părea că se comporta ca o divă în ciuda faptului că este un câine maidanez. De  fapt şi de drept numele ei adevărat, cel trecut în carnetul veterinarului este Garbo Grama. Este blândă şi cea mai bună prietenă a lui Achim.”, spune Jojo.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending