Jojo si Monica Anghel la „Ce se întâmplă, doctore?”, pe Pro TV

0
1163

Jojo şi Monica Anghel sunt două mămici care nu-şi neglijează copiii, deşi au revenit la muncă imediat după naştere. Mâine, la „Ce se întâmplă, doctore?”, cele doua actrite povestesc cum au reuşit să nu piardă niciun moment important din dezvoltarea copilului lor, deşi au revenit pe platourile de filmare de la Serviciul Român de Comedie la foarte puţin timp după naştere.

Acum, Jojo participă la „Dansez pentru tine”, demonstrând încă o dată că reuşeşte să împace cariera cu viaţa de familie, iar Monica Anghel este implicată în cel mai în vogă show al momentului, „Vocea României”.

Jukari, combinaţia de exerciţii şi acrobaţii uşoare inspirate de artiştii de la Cirque du Soleil este soluţia ideală pentru cei care se plictisesc la fitness. Şi hula hoop asigură la fel de bine şi ieşirea din rutină, şi modelarea siluetei. Cum decurg astfel de antrenamente, mâine la „Ce se întâmplă, doctore?”, prezentată de Oana Cuzino.

Portocalele nu sunt doar citrice delicioase, ci şi vedetele sezonului în SPA. Tonice şi energizante, ele stau la baza multor tratamente benefice pentru piele, printre care exfolierile, masajele şi împachetările anticelulitice. Cele preocupate de o piele de invidiat află mâine, în „Ce se întâmplă, doctore?” cum funcţionează aceste terapii.

Redactia Radar de Media

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.