Connect with us
Avatar

Published

onJonathan Rhys-Meyers, protagonistul serialului ,,Dinastia Tudorilor” (,,The Tudors”) difuzat de Pro Cinema din 7 septembrie, de luni pînă joi, de la miezul nopţii, ieşit de doar cîteva luni de la dezalcoolizare, a povestit pentru Daily Mail despre lupta sa cu ,,demonii” alcoolului, adăugînd totodată că ,,a părăsit definitiv acest drum”.

,,Pînă după decesul mamei mele, nu m-am gîndit nici o clipă la băutură. De altfel, nu am băut niciodată pînă la vîrsta de 25 de ani. Totul a început în Tailanda, unde am fost odată pentru filmări. Mă simţeam puţin singur şi am început sa beau….”, mărturiseşte actorul. ,,De la 27 de ani încolo cred că m-am îmbătat de sute de ori. Iar cînd sînt beat sînt exact că Bambi, ca un puşti de 16 ani, deprimat, fără speranţă. Acum băutura nu se mai potriveşte căii pe care vreau s-o apuc. Vreau să fac ceva folositor pentr ceilalţi şi pentru mine”, mai spune Meyers.
Protagonistul ,,Dinastiei Tudorilor” a fost împins pe ,,calea abstinentei” de iubita sa, Reena Hammer, alături de care este de şase ani. ,,O iubesc pe Reena mai mult decît am iubit vreodată pe cineva. Este o femeie uimitoare. Sentimentele dintre noi, care există de atît de mult timp, m-au făcut să-mi schimb părerea despre relaţia pe care o poţi avea cu o femeie”, mai spune Rhys Meyers. Cît despre motivele care l-au determinat să ia această hotărîre în ceea ce priveşte dependenţa de alcool, Jonathan mărturiseşte: ,,Nu aş vrea să fiu acel gen de persoană care, odată ce a ajuns într-un bar toată lumea se întoarce spre el: ,,Îl vezi pe ăla de la capătul barului? Ar fi putut face o căruţă de bani la Hollywood, dar a ajuns în halul în care-l vezi!”, mai spune Meyers.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending