NUNTA | Vezi ce avea Jorge in cosul de cumparaturi, chiar in ziua cununiei civile

0
1005

Jorge si Ramona, actuala sotie a artistului, s-au distrat de minune in ziua cununiei. Aflati la petrecere, cei doi au iesit in parc unde au facut cateva poze spontane.

“E un lucru minunat ca din cand in cand sa nu ne luam prea in serios. In spatele restaurantului am gasit un cos de cumparaturi si am inceput sa ne distram ca doi copii” – spune Jorge

Jorge și Ramona, pasiune pentru dragoste

În showbiz-ul românesc există și oameni fericiți iar dovada cea mai clară în acest sens o constituie Jorge, simpaticul cântăreț și prezentator al emisiunii “România dansează’ (Antena 1). Aflat pe culmea succesului profesional, artistul trăiește o poveste superbă de dragoste alături de Ramona Prodea, una din cele mai promițătoare femei de afaceri din România. Cei doi tineri au trecut zilele trecute pe la Primăria Sectorului 2 din Capitală pentru a oficializa relația lor sentimentală, pe care au început-o în urmă cu un an. La mica petrecere ce a urmat cununiei civile, Jorge și Ramona au fost înconjurați doar de prietenii apropiați, de familie și de fetițele lor.

Jorge și Ramona au arătat încă o dată că formează un cuplu deosebit de stilat și elegant, la cununia civilă amândoi au fost îmbrăcați la patru ace, fiind două prezențe extrem de calde și plăcute. Nașii lor sunt avocatul Cristian Sârbu și soția acestuia. Urmează o nuntă restrânsă, ca în povești, în Turcia, într-un resort de lux.

“Îmi tremura vocea când am spus da. A fost un moment foarte important din viața mea”, spune Ramona

“Petrecerea a fost minunata, intr-o locatie superba iar reactia invitatiilor a fost una pe masura. Toti au fost incantati de faptul ca au putut fi ei insisi” spune Jorge

Comentarii