Connect with us

ALL MEDIA

Jorge Lorenzo câştigă prima cursă a sezonului din MotoGP, la Losail in nocturna

Published

on

Monument de pragmatism! Aşa este privit Jorge Lorenzo după prima cursă a sezonului 2012 din motomondialul de viteză. Spaniolul de la Yamaha a reuşit să câştige cursa încheiată în urmă cu numai câteva minute aplicând o strategie perfectă. Lorenzo a pierdut avantajul pole-ului la scurt timp după start, însă a reuşit să se menţină în permanenţă la o distanţă de până în două secunde de liderul Casey Stoner.

Alături de aceştia a reuşit să se detaşeze de pluton şi celălalt pilot Repsol Honda, Dani Pedrosa. Cursa a devenit interesantă abia cu câteva tururi înainte de final, atunci când avansul lui Stoner a scăzut din ce în ce mai tare, ceea ce le-a permis lui Lorenzo, cel care nu a riscat absolut deloc, şi lui Pedrosa să se apropie la o lungime de motocicletă.

În final, Lorenzo a reuşit să treacă de australian şi a terminat Grand Prix-ul din Qatar la 0,85 secunde în faţa lui Pedrosa, acesta din urmă reuşind şi el să-l depăşească pe Stoner, scrie ProSport.

Surpriza calificărilor, britanicul Cal Crutchlow, a purtat pe toată durata cursei o bătălie în doi cu colegul său de la Yamaha Tech 3, Andrea Dovizioso. Crutchlow şi-a adjudecat până la urmă al patrulea loc trecând linia de sosire la puţin peste 3 zecimi în faţa italianului. Valentino Rossi a fost din nou modest, “Il Dottore” reuşind contraperformanţa de a termina la mai bine de 33 de secunde în spatele liderului.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau