Connect with us

Televiziune

Jorge se reprofileazã! Ai merge cu el cu taxiul?

Avatar

Published

on

Au mai rãmas doar patru zile pânã la marea finalã „România Danseazã’, iar prezentatorul show-ului munceşte non stop pentru a câştiga pariul pus cu CRBL. Jorge a promis cã pânã în finalã va lansa o melodie nouã şi iatã cã e tot mai aproape sã câştige.

Pentru piesa „Geamantan”, care va fi lansatã duminica aceasta, în finala talent show-ului, Jorge a filmat în Miami, dar şi în Bucureşti, unde a fost surprins în trafic, curãţându-şi parbrizul de la taxi. În ce alte ipostaze va mai apãrea artistul, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:30, în marea finalã live „România Danseazã”. Tot atunci, aceştia vor avea ocazia sã desemneze prin vot marele câştigãtor al show-ului!

Dupã şase ediţii de preselecţii, în care cei mai buni dansatori din România s-au întrecut în numere de dans spectaculoase şi trei semifinale încãrcate de emoţie şi pasiune pentru dans,  „România Danseazã” a trecut în următoarea etapă, cea a desemnării marelui câştigãtor. Duminica aceasta, de la 20:30, pe scena „România Danseazã” îşi vor face apariţia cei 12 finalişti. RomaFest, Gabriel Cocoş, Raluca şi Tudor, 1st Class, Irina Tarãu, Trouble Crew, Kult Vibe, Andreea Popescu, Freakquency, fraţii Adrian, Trupa As şi Adrian şi Tatiana vor lupta mai aprig ca niciodatã sã demonstreze cã meritã sã câştige marele premiu „România Danseazã”.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending