Connect with us

A-Z NEWS

Juanes si Dulce Maria vin cu doua videoclipuri in premiera si exclusivitate, Acasa

Published

on

Reclame

Din 8 septembrie, fanii muzicii latino vor avea parte numai de surprize, pentru că Juanes şi Dulce Maria vin ACASĂ cu două videoclipuri în premieră şi exclusivitate. Cel mai nou videoclip al lui Juanes, la piesa „Yerbatero”, va avea premiera în România la Poveştiri de noapte miercuri, 8 septembrie de la orele 22.30, iar Dulce Maria va fi prezentă cu „Inevitable”, primul său videoclip din careiera solo, tot la Poveştiri de noapte, luni, 13 septembrie, de la orele 22.30.

Piesa „Yerbatero” este primul extras pe single de pe cel mai nou album semnat Juanes, pe care artistul îl va lansa în luna noiembrie. Videoclipul piesei, care a fost realizat cu tehnologie de producţie şi postproducţie digitală de ultimă generaţie, este un motiv de mândrie pentru Juanes.

Pentru Dulce Maria, „Inevitable” este o piesă cu totul specială, pentru că este primul single de pe primul său album după despărţirea de RBD, intitulat „Extranjera”, şi prima melodie pentru care cântăreaţa a filmat un videoclip. Materialul a fost filmat în Argentina, iar fanii o vor putea vedea pe Dulce Maria în câteva ipostaze inedite în videoclipul piesei „Inevitable”, din 13 septembrie, ACASĂ.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. vale

    19 octombrie 2010 at 22:56

    JUANES!!!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending