Connect with us

Digital

Jucând din spatele scaunului – Live Blackjack

Published

on

Reclame

Nu, nu este nimic greşit în titlul acestui articol, chiar aşa se numeşte noua funcţie cu care producătorul Playtech îşi încântă fanii de pretutindeni. Şi aşa cum uşor îţi poţi da seama, această funcţie este proprie numai jocurilor de blackjack cu dealer live.

Te întrebi cu siguranţă cum funcţionează această idee şi cum te poate ea ajuta în mărirea abilităților personale la jocul de blackjack live? Ei bine, vom descifra împreună acest mister aşa că parcurge cu toată atenţia rândurile care urmează.

Alege un scaun

Funcţia “în spatele scaunului”le permite jucătorilor să observe jocul de blackjack live sau să participe efectiv la o sesiune de joc. Este evident că în postura de observator nu faci decât să urmăreşti cu atenţie pariurile celorlalţi jucători de la masă, fără să poţi interveni în nici un fel.

Şi atunci când îţi asumi şi rolul de jucător, poţi participa cu drepturi depline la orice sesiune de pariere doreşti. Şi în acest punct realizezi că funcţia “în spatele scaunului” exact asta şi presupune, observi jucătorii de la masa de joc şi îţi alegi un jucător pe care să îl urmăreşti.

Cu alte cuvinte îţi poziţionezi un scaun virtual în spatele jucătorului ales şi observi jocul prin prisma acţiunilor pe care acesta le întreprinde. Dar înainte de a face acest lucru îţi sugerăm să intri pe oferta Winboss casino şi să te familiarizezi cu jocul de blackjack.

Dacă nu ai nici o cunoştinţă despre acest joc o să priveşti din spatele scaunului virtual iar un jucător care îşi etalează talentul fără să îţi dai seama de abilităţile aceştia. Dar dacă ştii noţiunile de bază aceasta observare va căpăta o altă nuanţă, vei urmări jocul în cunoştinţă de cauză şi vei adăuga prin prestaţia jucătorului experienţă la propriul joc.

Pare complicat dar nu este deloc aşa. Vezi la treabă un jucător cu experienţă în blackjack şi observi mişcările pe care acesta le face în timpul jocului. Nu are ca să îţi strice, nu te costă nimic şi în final poţi spune că ai adăugat cunoştinţe suplimentare la cele deja existente în jocul de blackjack.

Ia parte la joc

Din spatele acestui scaun virtual poţi participa efectiv la împărţirea cărţilor şi demararea pariurilor specifice jocului de blackjack, dacă îţi doreşti acest lucru. Şi pentru a realiza acest lucru nu trebuie să faci nimic altceva decât să dai curs sau nu întrebării pe care ţi-o pune dealerul.

Întrucât poziţia ta la masa de joc este semnalizata dealer-ului acesta va întreba de fiecare dată dacă vrei să pariezi la fiecare sesiune de pariere. Pentru că ai accesat această funcţie eşti obligat să îţi anunţi intenţia de pariere înainte ca jucătorul principal, cel în spatele căruia eşti, să ia propriile decizii de pariere.

În acest punct deciziile jucătorului principal prevalează, dacă acestea nu se aliniază cu ale tale atunci pariul iniţiat de tine se anulează sau se modifică. Dacă tu faci “split” şi jucătorul principal îşi anunţă intenţia să dubleze, atunci pariul tău se va transforma automat în unul de tip “hit” sau “stand”. 

Aşa cum poţi observa, prin activarea acestei funcţii depinzi de deciziile pe care le ia în joc jucătorul principal. Poţi si tu participa la pariere şi în fond nu este nimic rău, te poţi ralia la pariurile jucătorului principal şi în acest fel poţi dobândi şi experienţă de joc dar şi eventuale succese financiare.

Relaxează-te şi învaţă

Pentru că ai ales această funcţie este foarte car că îţi doreşti să stăpâneşti la perfecţie secretele jocului de blackjack, mai ales cel în varianta de joc cu dealer live. Şi este perfect, te-ai aşezat virtual în spatele unui jucător pe care îl consideri experimentat şi împreună cu acesta vei desluşi tainele jocului.

În plus, în această postură eşti cu adevărat relaxat, nu ai pe tine presiunea jocului atunci când nu participi la sesiunile de pariere. Şi chiar dacă o faci, deciziile tale se vor alinia cu cele ale jucătorului principal care îţi vor corecta excesele de pariere.

Oricum ar fi, eşti mereu în avantaj, din spatele scaunului vei deprinde în mod cert tainele jocului şi paşii de pariere. Şi dacă intri efectiv în joc, o eventuală decizie greşită este corectată cu rapiditate de către jucătorul principal.

Această posibilitate de învăţare fără să rişti financiar este una extrem de apreciată de către jucaţii de blackjack în regim live. Singura problemă este că numai în cazinourile Playtech poţi beneficia de această funcţie, dar suntem siguri că le vei găsi şi că vei putea să o vezi la lucru şi să te bucuri de avantajele ei.

Concluzie

Să joci din spatele scaunului este funcţia perfectă care îţi aduce nu numai cunoaşterea în profunzime a jocului de blackjack live dar şi posibilităţi reale de succes financiar. Alege doar cu maximă atenţie jucătorul în spatele îţi vei amplasa fotoliul virtual şi acordă atenţie desfăşurării jocului. În rest totul depinde de noroc aşa că ţi-l dorim din plin!  

Advertisement

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending