Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

In editia din 8 august a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 12:30, “frumusica” Julia Roberts ii invita pe telespectatorii Pro Cinema sa exploreze trei tari fabuloase – Italia, India si Indonezia – trei moduri de viata si trei tipuri de spiritualitate in ecranizarea best-seller-ului “Maninca, roaga-te, iubeste” (“Eat, pray, love”), care va fi lansat peste cinci zile in cinematografele americane.

Intocmai ca eroina cartii, echipa de productie a urmat traseul ei “initiatic” -Italia, India si Bali. Alaturi de Julia s-a aflat tot timpul, sotul ei, cameramanul Danny Moder si cei trei copii ai lor.

In interviurile pe care telespectatorii le pot urmari la “Lumea Pro Cinema”, Julia Roberts spune ce a insemnat pentru ea rolul lui Elisabeth Gilbert, ce proiecte de viitor are, dar si cu ce cunostinta veche s-a intilnit pe platourile de filmare de la “Maninca, roaga-te, iubeste”.

In aceeasi editie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, cinefilii pot afla detalii despre “Green Lantern”, cu Ryan Reynolds, film care se anunta deja a fi noul “Iron Man”. Ryan Reynolds, protagonistul peliculei, spunea in interviul care poate fi urmarit la “Lumea Pro Cinema”, ca un asemenea rol nu apare in fiecare zi. Ceea ce este de inteles, tinind cont de bugetul de 150 de milioane de dolari, folosit in special pentru efecte speciale, si , in general, de resursele de productie impresionante folosite. Cinefilii mai au insa de asteptat pina sa vada rezultatul final, pentru ca lansarea productiei este programata abia pentru vara viitoare.

La 79 de ani, Robert Duvall recunoaste ca uneori isi imagineaza…..propria inmormintare… Surprinzator, insa acesta este si subiectul filmului la care lucreaza in acest moment actorul si care, spun unii, i-ar putea aduce cel de-al saptelea Oscar din cariera. In editia din 8 august a emisiunii “Lumea Pro Cinema” telespectatorii pot urmari un interviu cu Robert Duvall despre acest film inspirat dintr-un fapt real si vor afla si modul in care si-ar organiza acesta ….propria inmormintare.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending