Connect with us

A-Z NEWS

Julia şi Bogdan Jianu au declarat la ,,Happy Hour” că nu vor divorţa (galerie foto)

Published

on

Reclame

Prezentatoarea emisiunii „Asculta-ti muzica de acasa” la Pro Tv International, Julia Jianu a decis impreuna cu sotul ei Bogdan Jianu ca este momentul pentru a da o declaratie oficiala referitoare la informatiile aparute in presa in ultima perioada. Cei doi au ales sa mearga luni, 15 noiembrie la „Happy Hour” si sa stea de vorba cu Catalin Maruta despre acest subiect. Julia si Bogdan au negat toata povestea cu presupusul amant si au tinut sa precizeze ca nici nu se pune problema sa divorteze.

Pe linga cele discutate in platoul emisiunii de la Pro Tv, Bogdan declara ca „toata aceasta poveste nu este decat un scandal nefondat sustinut de o anumita parte a presei. El in viata reala nu exista. Niciodata nu s-a pus problema intre mine si Julia sa divortam si nu se pune nici acum. Noi sintem o familie, nimeni si nimic din exterior nu poata destrama aceasta familie. Nimic din ceea ce s-a scris nu este adevarat si am decis ca este momentul sa vorbim despre asta pentru ca lucrurile au luat deja o amploare absolut nejustificata si au mers mult prea departe,” a incheiat Bogdan.

Julia Jianu a precizat de asemenea ca invitatia la ”Happy Hour” este singura de acest fel pe care au onorat-o si din acest moment, sfatuiti si de avocati, ei nu vor mai face nicio declaratie despre informatiile aparute. Julia si Bogdan spun de asemenea ca declaratiile defaimatoare la adresa lor si a familei lor care vor aparea de acum incolo, precum si precedentele vor fi folosite ca probe intr-un eventual proces.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending