Connect with us

EVENTS

Julio Iglesias revine la Sala Palatului din Bucureşti, în concertul verii!

Published

on

Julio Iglesias revine pe 22 iulie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti, cu un concert de excepţie. Concertul din Capitală se alătură celor două concerte pe care Julio Iglesias le va susţine la Mamaia şi Galaţi, pe 19 iulie şi respectiv, 20 iulie 2014. 

În 2013, Julio Iglesias a susţinut două concerte la Sala Palatului din Bucureşti şi un concert la Târgu-Mureş. Concertele de la Sala Palatului au fost primele concerte pe care artistul le-a susţinut într-o sală de evenimente, în România, toate celelalte evenimente având loc în aer liber. Concertul din iulie 2014 de la Bucureşti urmează să fie al 15-lea concert pe care artistul îl susţine în ţara noastră.

Aşa cum şi-a obişnuit fanii, Julio Iglesias va interpreta pe scenă şi cele mai cunoscute melodii ale sale, printre care “Baila Morena”, “Guantanamera”, “La Carretara”, “El Amor” sau “Aqua dulce, aqua sala”.

 

Bilete concert Julio Iglesias la Sala Palatului

 

Biletele pentru concertul lui Julio Iglesias la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţelele Eventim şi Vreau Bilet şi online pe www.eventim.ro şiwww.vreaubilet.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending