”Jurați din cer”, un spectacol iUmor care i-a dat emoții lui Mihai Bendeac - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

iUmor sezonul zece îi ridică și îi coboară pe jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, atât la propriu, cât și la figurat, spre bucuria sau, dimpotrivă, disperarea unora dintre ei. Noul sezon iUmor va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, pe Antena1. 

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Într-un sezon pe cât de așteptat, pe atât de neașteptat, cei trei jurați iUmor s-au găsit chiar și ei puși în situații pe care nu le-au mai întâlnit. Dacă pentru ”Bani din cer”, piesa în care Mihai Bendeac joacă la teatru, actorul are experiență, pentru un episod ”Jurați din cer” la iUmor, nimic nu l-a putut pregăti. Mai exact, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo și-au făcut intrarea în scenă cu un număr de acrobație la înălțime, suspendați cu o coardă elastică. Iar dacă pentru Delia și Cheloo a fost motiv de maximă distracție, nu același lucru l-a simțit și Mihai Bendeac.

Cum s-a încheiat momentul și ce alte surprize îi așteaptă, cei de acasă pot afla începând de duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou sezon iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului de luni după-amiază.

 

[woowgallery id=”230419″]

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending