Juratii “Bravo, ai stil! All Stars” taie si spanzura la Gala Bollywood, sambata, la KANAL D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Juratii “Bravo, ai stil! All Stars” taie si spanzura la Gala Bollywood, sambata, la KANAL D

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Se anunta o editie plina de culoare, de zambete, dar si de lacrimi sambata, de la 23:15, la Gala “Bollywood”.

Batalia fetelor este mare, Gala “Bollywood” reprezentand si prima gala eliminatorie, iar juratii, daca pe parcursul saptamanii s-au dovedit a fi, uneori, mai “indulgenti”, de data aceasta taie si spanzura in randul concurentelor.

Asteptarile membrilor juriului sunt mari in aceasta Gala, niciunul dintre acestia nu este dispus sa tolereze” greselile concurentelor.

 

“Eu am o singura concluzie: ca n-ati picat pe Gala sau ati picat la Gala”, se adreseaza Maurice unor concurente, dezamagit fiind de prestatia vestimentara a acestora.

Si Iulia Albu isi manifesta dezamagirea atunci cand considera ca tema Galei nu a fost abordata asa cum trebuie de catre unele competitoare.

“Am impresia ca eu mi-am dat prea mult silinta pentru aceasta Gala. Sincera sa fiu nu-mi place sa imi pun <picioarele pe masa>, dar asa ar trebui sa fac pentru ca voi asta ati facut astazi”, puncteaza jurata.

Hotarati sa nu tolereze greseli in competitie, juratii impart cu nemiluita note foarte mici dar acorda si punctaj maxim concurentelor care se ridica la nivelul asteptarilor Galei.

Nelipsita din Gala va fi si brigada sexy, Victor Slav, Alex Velea si Bogdan Vladau, care va “condimenta” atmosfera sambata seara, cu un tonus pozitiv, plin de energie.

Nu pierdeti sambata, de la 23:15, Gala “Bollywood”, pentru a afla cine este concurenta eliminata!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending