Jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, impresionați de preparatul Mariei. Iată rețeta, aici!

0
1144

Să îi cucerești pe cei trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” e lucru mare. Rețeta cu care Maria Crap a reușit săptămâna aceasta să smulga laude din partea celor trei este pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă.

Concurenta, care a pregătit un parfait de ficat de pui, a fost copleșită de aprecierile juraților, care au felicitat-o pentru idee, pentru gustul deosebit și pentru faptul că, deși nu a lucrat cu ingrediente de lux pentru că echipa ei pierduse proba precedentă, s-a prezentat la jurizare cu un fel de top. ”Dacă dublai cantitatea de unt, era perfect”, a sfătuit-o chef Scărlătescu, foarte încântat de gust.

HK Iadul Bucatarilor Antena 1

Rețeta care i-a cucerit pe jurați:

Parfait de ficat de pui cu sos de roșii

Ingrediente: 

300 g ficat de pui

100 g de unt

2 ouă întregi +1 gălbenuș

10 cl de smântână de gătit

1 ceapă

2 căței de usturoi

sare, piper

1 linguriță de cafea de  5 spices

Pentru sos:

250 g de roșii în bulion

1 ceapă mică

1 cățel de usturoi

10 cl ulei de măsline

busuioc proaspăt

sare, piper

 

Comentarii