Connect with us

Emisiuni

JURAŢII VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR: Andra, Moga și INNA, despre visurile din copilărie

Published

on

Duminică, 26 februarie, de la ora 20:30, începe primul sezon Vocea României Junior! Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani au venit la preselecții plini de entuziasm, dornici să se facă remarcați și să-i impresioneze pe Andra, Marius Moga și INNA.

Cei trei antrenori s-au bucurat de fiecare moment în care au cunoscut câte un mic viitor artist și și-au adus aminte de cum erau ei la vârsta aceea și ce visuri aveau. Fiecare cu povestea și dorințele sale.

 

Ce vrei să te faci când vei fi mare?

Andra, Marius și INNA au crezut mereu în ei și în talentul lor, au fost întotdeauna ambițioși, au muncit enorm pentru cariera pe care o au acum, iar milioane de oameni atât din țară, cât și din străinătate, îi apreciază și le urmăresc activitatea pas cu pas.

 

Andra a spus despre dorințele pe care le avea atunci când era mică: ”Din copilărie mi-am dorit să fiu o stea. Și uite-mă aici, am crezut în steaua mea norocoasă.”.

ANDRA
VOCEA ROMANIEI JUNIOR

 

Marius își aduce și el aminte ce își dorea atunci când era copil: ”Mi-am dorit să compun cântece pe care să le fredoneze toată lumea. Un vis devenit realitate.”, iar despre vocile noii generații, care au urcat pe scena Vocea României Junior în primul sezon al show-ului, a spus: ”Acum e altceva! Sunt alte voci, sunt alte emoții transmise, alte sensibilități! Sunt ființe delicate, adorabile, inocente, mi se frânge inima de fiecare dată când nu apăs pe buton. Nu, aici nu mai pot să fiu rațional și calculat, sunt tot timpul topit!”.

MARIUS MOGA – VOCEA ROMANIEI JUNOR

 

INNA a fost un copil extrem de muncitor și și-a dorit de mică să fie un artist recunoscut. ”Am vrut să fiu aplaudată de milioane de oameni. Dorința mea s-a împlinit.”, a spus ea.

INNA – VOCEA ROMANIEI JUNIOR

 

Andra, Marius Moga și INNA au luptat pentru lucrurile în care au crezut cu tărie, iar visurile lor au devenit realitate.

Începând din 26 februarie, în fiecare duminică, de la 20:30, cei trei antrenori vor șlefui potențialii artiști de mâine și le vor împărtăși din experiența lor, în noul show oferit de Pro TV, Vocea României Junior.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending