Connect with us

Emisiuni

Jurații ”X Factor” vor să plece în excursie împreună

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După mai multe zile petrecute împreună de dimineaţã pânã seara, la audițiile pentru cel mai nou sezon X Factor”, show ce va fi difuzat în aceastã toamnã la Antena 1, Delia a avut o idee pentru a-i ajuta pe colegii săi jurați să se relaxeze, așa că le-a propus sã organizeze o excursie împreunã.

Delia a fost cea care a luat inițiativa și i-a întrebat pe Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică dacă ar vrea să meargă împreună într-un team building. ”Eu susțin această idee, ne va apropia și mai mult!”, a spus convinsă jurata, în timp ce colegul său Horia Brenciu se gândea deja la o locație potrivită. ”Putem să facem ”X Factor” la munte, putem merge la Babele”, a spus acesta, în timp ce Delia s-a gândit chiar și mai departe. ”Sau în Bali sau pe o plajă în Thailanda!”, a completat aceasta.

Ce părere au avut Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică și dacă propunerea va fi adoptată, telespectatorii vor afla în această toamnă, într-un nou sezon ”X Factor”, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending