Connect with us

Life Style

Juratul X Factor, Cheloo, dezamãgit de o femeie importantã din viaţa lui!

Published

on

Aflat la audiţiile pentru cel de-al treilea sezon X Factor, super show-ul ce va debuta duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, Cheloo s-a declarat de-a dreptul dezamãgit de gestul unei femei alãturi de care a trãit şi bune şi rele în ultimul an şi jumãtate.

cheloo antena play

Este vorba despre colega lui de juriu, Delia, cãreia i-a spus vizibil deranjat:

„Îmi pare bine, dupã douã sezoane, are pãreri de rãu pentru chitarã, nu pentru mine!”

Totul s-a întâmplat la audiţiile X Factor, când doi rockeri şi-au încercat norocul pentru a doua oarã la X Factor. Pentru cã erau extrem de emoţionaţi, atât cei doi prezentatori, Răzvan şi Dani, cât şi membrii juriului au venit pe scenã pentru a-i încuraja.

Într-un peisaj desprins parcă din seria Harlem Shake, fiecare dintre ei a făcut tot posibilul pentru a-i detensiona pe concurenţi.

În glumă, Dani a vrut să îl lovească pe Cheloo în cap cu o chitară, însă lovitura a fost una straşnică, chitara cedând nervos în faţa lui Cheloo.

Întregul moment va putea fi urmãrit duminica aceasta, de la 20;30, în primul episod al celui mai nou sezon X Factor, numai la Antena 1.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending