Connect with us

Emisiuni

Juriul ”X Factor” au ales finalistii pentru Galele Live!

Avatar

Published

on

Emoţiile puternice şi adrenalina au atins cote maxime aseară la X Factor în timpul alegerii concurenţilor care vor intra în galele live ale super show-ului. Sub presiunea eliminărilor, concurenţii au fost puşi în tot felul de situaţii limită.

Peste 2 000 000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit aseară momentul în care Dan Bittman şi-a anunţat una dintre concurente că merge mai departe în gale. Ruxandra a sărbătorit momentul plonjând în piscină.

Duminica viitoare, de la 20:00, cei 15 finalişti vor da piept cu publicul, care, începând de acum, va deveni al patrulea membru al juriului şi va decide, prin sms, cine merită să rămână mai departe în competiţie şi cine nu.

Ca noutate a celui de-al treilea sezon X Factor, în fiecare gală vor pleca acasă câte 3 finalişti, fiecare mentor alegând din ultimii doi clasaţi concurenţi ai săi, în urma voturilor telespectatorilor. Printre surprizele primei gale live va se numără recitalul Paraziţii. Cine sunt concurenţii pe care cei trei juraţi-mentori au avut curajul să îi trimită în probele decisive?

Categoria “20+” – mentor Delia

1. Dumitru Botnaru (latino-lover-ul) are 22 de ani şi este din Chişinău. Fire veselă şi romantică, Dumitru a impresionat-o pe Delia încă din audiţii, atunci când i-a oferit un trandafir. A învăţat singur să cânte la chitară, în doar o lună de zile şi se mândreşte cu părul său (asemănare izbitoare cu David Bisbal), sperând din tot sufletul să nu fie tuns.

Dumitru visează să câştige X Factor, jonglând cu talentul şi carisma sa, şi să ajungă să cânte în faţa unui public de peste 10.000 oameni.

2. Alex Maţaev (rocker-ul) are 22 de ani, este născut în Bălţi, dar locuieşte la Kiev. La 18 ani a plecat de acasă, în Moscova, să cânte într-un rock band, devenind un “real rocker”. Alex a început să cânte şi să compună muzică de mic copil, moştenind talentul de la părinţi săi.

În Kiev, Alex compune muzică pentru artişti, iar acum e hotărât să cucerească şi România. Visul său este să îşi facă propriul parc auto, cu maşini vechi de colecţie. Alex se identifică cu Daniel O’Donoghue, solistul trupei “The Script”. În 2012, Alex a câştigat concursul “Fabrica de staruri”. Speră să se întâmple la fel şi cu X Factor.

3. Oana Muntean (păpuşa Barbie de la karaoke) are 24 de ani şi este din Arad. A încercat să urmeze Facultatea de Construcţii, însă şi-a dat seama că vrea să facă altceva şi s-a înscris la Jurnalism. Porecla de Barbie a primit-o de la prietenii săi. Oana nu a avut o viaţă uşoară, posibilităţile financiare ale familiei sale fiind limitate.

A trăit un adevărat şoc în momentul în care şi-a pierdut tatăl în urma unui infarct, îngrăşându-se foarte mult pe sistem nervos. Mama sa e totul e pentru ea şi o susţine în tot ceea ce face. Dacă ar câştiga X Factor, Oana îşi doreşte să achite toate datoriile mamei sale, dar şi apartamentul în care locuiesc, cumpărat cu credit.

4. Florin Ristei (“Ea este Dana…”) are 26 de ani, este din Galaţi şi va rămâne în inimile tuturor drept băiatul de la Amicii care cucerea topurile muzicale cu melodia „Ea este Dana, colega mea”, deşi recunoaşte că a venit la X Factor tocmai pentru a scăpa de această emblemă.

Florin cântă de la 6 ani la vioară şi de la 9 ani vocal, în trupa Amicii. A moştenit talentul pe linia maternă, atât mama, cât şi bunica lui au cântat. Momentul care l-a marcat cel mai tare a fost lansarea noului său proiect, FreeStay, pe care îl descrie drept un vis împlinit, o confirmare că poate reuşi.

Viaţa nu l-a scutit de momente grele, au fost zile în care nu avea ce să mănânce, însă nu a renunţat la visul său, muzica. În prezent, Florin cântă alături de trupa sa, FreeStay, în cluburile bucureştene.

5. Paolo Lagana are 26 de ani, esti din Padova, Italia şi şi-a câştigat statutul de cel mai controversat concurent de la X Factor, neavând nicio problemă să îşi dezvăluie sexualitatea:

„Dintotdeauna am fost neînţeles de colegi, eram şi gras şi homosexual” şi-a început Paolo discursul pe scena X Factor. Paolo a studiat actoria atât în Italia, cât şi la New York. Paolo a venit în România pentru a-şi urma visul, acela de a păşi în lumea filmului: „Am început ca asistent de producţie şi am ajuns să apar în mai multe filme, ba chiar am avut un rol într-un film italian care s-a filmat în România.”

Categoria “14-20” – mentor Dan Bittman

1. Mădălina Lefter are 15 ani şi este din Iaşi. A cucerit Italia, la 13 ani marcând o premieră în istoria televiziunii italiene, fiind singurul copil care a încheiat un contract cu postul de televiziune Rai Uno.

Mădălina a fost aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John. Mãdãlina este şi prima solistã din România care a cântat în duet cu Anastacia, tot când avea doar 13 ani. Acum Mãdãlina are 15 ani şi s-a transformat déjà într-o domnişoarã în toatã regula, pãşind încrezãtoare şi sigurã pe ea pe scena X Factor.

Dan Bittman a recunscut-o imediat ce i-a auzit numele: “Eşti acea Mãdãlina Lefter?”. Tânãra concurentã le-a povestit juraţilor întreg parcursul ei: ”Sunt mândrã de mine, cã o româncã din Iaşi a reuşit sã cucereascã Italia!”. Mădălina se mândreşte cu peste 60 de premii muzicale.

2. Ana Maria Mihăieş are 14 ani şi este din Oradea. Despre Ana Maria, mama ei spune că a început să cânte de când a început să vorbească. Studiază muzica de la 6 ani, iar până în prezent a participat la peste 60 de festivaluri naţionale şi internaţionale.

Este fascinată de tot ce înseamnă media, iar la 9 ani participa deja la emisiunea Antenei 1 “Vreau să fiu vedetă”. A jucat şi în două filme şi în două piese de teatru, dorindu-şi foarte mult să bifeze şi o prezenţă într-un musical.

Dacă ar câştiga X Factor, i-ar plăcea să se mute în Bucureşti, ca să fie mai aproape de televiziune şi de muzică. S-a remarcat drept concurenta care l-a înfruntat pe Cheloo, având mereu cuvintele la ea.

3. Florena Ticu Şandro are 14 ani, este din Băile Felix şi este cea mai mică din concurs. Florena şi Ana Maria sunt cele mai bune prietene, fiind nedespărţite în casa X Factor. Florena a început să cânte de la 5 ani şi tot de atunci face şi canto. S-a remarcat printr-un timbru special, o răguşeală moştenită de la mama ei.

4. Ruxandra Tomulesei (pin up girl) are 17 ani, este din Hârlău, oraş care a susţinut-o din primul moment, ajutând-o financiar să participe la un concurs din Italia. Ruxandra cântă de la vârsta de 3 ani, punând însă mereu şcoala pe primul loc.

Mama sa este şi cea mai bună prietenă a ei, iar tatăl, impresarul dar şi cel mai mare fan al ei. Ruxandra se consideră o persoană modestă şi iubitoare, gata oricând să-i ajute pe cei din jur.

5. Bogdan Brătiş (singurul băiat din categoria lui Bittman) are 17 ani, este din Satu Mare, iar prietenii îi spun că seamănă cu Mark Zuckenberg. Cântă de la 6 ani, fiind remarcat de învăţătoarea lui.

Prima sa apariţie pe o scenă a avut loc la zilele comunei Păuleşti, în faţa a peste 800 de ani, când nici nu împlinise 10 ani. Lui Bogdan îi place să compună, având în prezent peste 30 de piese ale lui. Îşi doreşte să zboare cu o rachetă până pe orbita pământului. Îşi doreşte ca într-o bună zi, lumea să îi cânte piesele.

Categoria “Grupuri” – mentor Cheloo

1. Trupa November a luat naştere cu o lună înainte de audiţii şi iniţial era formată din trei membri, toţi născuţi în luna noiembrie. În bootcamp însă, au rămas doar doi, Alexandrina (22 ani) şi Gabriel (23 de ani) sau, altfel spus, moldoveanca şi rapper-ul gata să demonstreze că au factorul X.

2. Trupa Căminu’ 16 (studenţii) formată din Robert (20 de ani) şi Tiberiu (19 de ani), în căminul în care cei doi locuiau. Robert şi-a dorit foarte mult să participe la X Factor şi l-a convins pe Tiberiu să îl însoţească. Işi petrec mai tot timpul împreună, concurând mereu la capitolul <>.

3. Trupa Quattro este una dintre cele mai vesele trupe, formată din 4 domnişoare, Ilinca,
Raluca, Teodora şi Alexandra, care sunt şi cele mai bune prietene. Trupa s-a înfiinţat în urmă cu 2 ani, iar ideea numelui le-a venit de la … o sticlă cu bulion, de la bunica Ilincăi.

4. Trupa Bruiaj este singura trupă din concurs formată înainte de Bootcamp, din Eliza (prezentă pentru a treia oară la X Factor) şi Rareş, ambii pasionaţi de Paraziţii. Spun despre numele lor că este tocmai deplasarea de la comun, de la banal, că vor să „bruieze” ascultătorii cu piese diferite de ce se află acum pe piaţă. Despre Eliza, prietenii spun că este varianta feminină a lui Cheloo, în vreme ce Rareş este mai introvertit.

5. Trupa Double X a luat naştere în timpul show-ului, la audiţii, când rapper-ul Cristian, la insistenţele Deliei a primit şansa de a reveni a doua zi, în altă formulă.

Despre alegerea Dianei ca parteneră de scenă, Cristi spune că este cea mai rapidă decizie din viaţa lui, dar care s-a dovedit a fi una foarte bună. Deşi nu se cunoşteau prea bine, cei doi tineri au devenit rapid foarte buni prieteni şi şi-au descoperit foarte multe lucruri în comun, fiind siguri că asta îi va ajuta foarte mult în galele X Factor.

Comentarii

Emisiuni

Duminică la „Asta-i România !” vizităm Mamaia – polul consacrat al României cu bani

Avatar

Published

on

            Duminică, de la ora 14:30, emisiunea „Asta-i România!” face o incursiune pe litoralul românesc, mai exact în staţiunea Mamaia. Vom afla cum se prezintă aceasta în plin sezon estival şi în plină pandemie.

 

Fără Maldive sau Bali, fără avioane personale, dar cu dorinţa de distracţie, tinerii milionari ai României au ales să îşi petreacă vara pe litoralul românesc, în Mamaia, din cauza pandemiei care a cuprins întreaga lume. Aşa a ajuns staţiunea de pe litoralul românesc, locul care rivalizează oricând cu Riviera franceză sau spaniolă, şi în care sumele cheltuite de lumea înstărită, într-un sejur, rivalizează cu PIB-ul unei ţări africane.

 

 

Mulţi dintre turiştii români aflaţi acum pe litoralul românesc, ar fi fost, cu siguranţă, în alt colţ de lume, dar forţaţi de pandemie, s-au văzut nevoiţi să vină la Mamaia, staţiunea extremelor, unde au parte de tot răsfăţul. După modelul petrecerilor din Ibiza, turiştii puşi pe distracţie, aleg party-urile organizate în larg, pe un iaht special închiriat, doar pentru ei. Astfel de petreceri nu sunt pentru toată lumea, clienţii sunt cu pretenţii şi bani, iar o astfel de aventură în larg, costă în jur de 300 de lei, costuri în care nu este inclusă băutura, iar atmosfera petrecăreţilor este asigurată de un DJ.

Când distracţia e maximă, nimeni numai ţine cont de bani. În club, doar bacşişul la nota de plată este cât salariul minim pe economie. Tinerii milionari ai României par însă că au de unde să scoată banii. Consumaţia minimă într-unul dintre cele mai căutate localuri de gen este de 1500 de lei. Unii s-ar speria şi la o simplă răsfoire a meniului, cea mai ieftină sticlă de şampanie costă 11.000 de lei, iar cea mai scumpă depăşeşte 120.000 de lei.

 

 

Ce spun patronii teraselor, plajelor şi cluburilor de la malul Mării Negre, despre cum decurge acest sezon estival, aflaţi duminică, de la ora 14:30, într-o nouă ediţie „Asta-i România !”, prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Sâmbătă, la Falsez pentru tine, Loredana recunoaște că a greșit: ”Am spus multe prostii”

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sâmbătă, de la ora 22:30, Loredana va încerca să ghicească cine cântă și cine nu într-o nouă ediție Falsez pentru tine – show-ul în care nu trebuie să ai neaparat voce ca să câștigi.

 

Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, cei patru consilieri ai emisiunii, o vor ajuta pe Loredana să-și dea seama dacă cei 8 concurenți de pe scenă spun adevărul sau mint. La finalul emisiunii, indiferent de deciziile pe care le va lua pe parcurs, Loredana va trebui să cânte în duet cu acel concurent despre care ea crede că are voce.

Fără să audă vocea lui, Loredana va elimina un concurent doar după felul în care arată: ”Câți cântăreți cu mușchi ați văzut voi în România?”, va spune aceasta. Una dintre eliminări o va face pe Monica Anghel să spună: ”Lori, de ce l-ai scos? Bă, ești nebun? Cum să cânți așa?”. Deși nu se va lăsa impresionată de poveștile pe care le spun cei de pe scenă, Loredana va scoate din concurs un concurent care-i mărturisește că este manager într-o companie importantă din București, iar pentru noaptea de Revelion a contractat-o deja pentru un concert: ”Mă bucur că nu înțelegi limba română pentru că am spus multe prostii despre tine, dar îți promit că la concertul de Anul Nou o să cântăm împreună”, îi va spune Loredana, recunoscând că s-a înșelat în privința lui.

 

Dacă până la finalul emisiunii va paria pe un câștigător afon sau ”pe ton”, vedem sâmbătă, de la ora 22:30, într-o nouă ediție ”Falsez pentru tine”, prezentată de Mihai Bobonete.

 

Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

E! va difuza în premieră „Celebrity Game Face”, un program special produs şi moderat de Kevin Hart

Avatar

Published

on

Hart și soția lui, Eniko, le provoacă pe cuplurile de vedete formate din Terry & Rebecca King Crews, Sarah Hyland & Wells Adams și Joel & Sarah McHale să participe la competiție de acasă

 

E!, televiziunea internațională dedicată fenomenului pop culture, ce emite pe multiple platforme, își diversifică grila de programe și anunță că va difuza emisiunea specială Celebrity Game Face, produsă și moderată de Kevin Hart. Premiera este pe 7 august de la ora 23:00. Hart și soția lui, Eniko, apar alături de cuplurile Terry și Rebecca King Crews, Sarah Hyland și logodnicul ei, Wells Adams și Joel și Sarah McHale. Aceasta este prima apariție a lui Joel după ce a găzduit emisiunea The Soup. Celebrity Game Face este produs de Critical Content și HartBeat Productions.

 

Pentru o seară, familia Hart conduce echipele printr-o serie de provocări amuzante. Rezultatul este comic, autentic și extrem de spontan, pe măsură ce vedetele se angajază în provocări fizice amuzante, pe care și publicul le poate încerca acasă. Perechile vor demonstra mișcările de dans din adolescență în cadrul provocării tik talk, vor încerca să se hrănească reciproc cu mâncare dificil de gestionat, să ghicească ce spun partenerii lor cu gura plină și vor pleca într-o căutare de indicii prin casă, pentru a rezolva o ghicitoare. La finalul serii, cuplurile sunt premiate, iar banii sunt donați către o cauză caritabilă aleasă de ei. Cea mai bună echipă primește trofeul „Hart of a Champion”, o statuetă aurie ce îl înfățișează pe Kevin Hart bebeluș.

 

            Celebrity Game Face este produsă de Critical Content și HartBeat Productions cu Kevin Hart, Jenny Daly, Tom Forman, Jon Beyer, Bryan Smiley, Mike Stein și Michael Canter în rolul de producători executivi.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0