Connect with us

ALL MEDIA

Jurnal TV scos din grila cablistilor de peste Prut

Redactia Radar de Media

Published

on

Una dintre cele mai importante televiziuni din Republica Moldova a fost scoasa din grila companiilor de cablu. Angajatii Jurnal TV au declansat un amplu protest in fata Consiliului Coordonator al Audiovizualului de la Chisinau.

„Oligarhia de la putere, CĂLUȘ în gura presei!”, „Ce urmează? GULAG?” – au fost doar câteva dintre pancartele afișate de angajații postului de televiziune din Republica Moldova.

Motivul protestului este că la data de 13 ianuarie, începând cu ora 00.30, postul Jurnal TV a fost scos din pachetul de bază al mai multor societăți de cablu de pe teritoriul Republicii Moldova. Astăzi, cel mai important cablist al Moldovei, Sun TV, s-a răzgândit și a reintrodus Jurnal TV în pachetul principal de programe.

Conducerea Jurnal TV acuză membrii CCA de acţiuni ilegale şi discriminatorii, referindu-se la un proiect de decizie al instituţiei privind includerea posturilor obligatorii pentru retransmisie pe teritoriul ţării. În plus, postul de televiziune a cerut demisia membrilor CCA, într-o scrisoare deschisă,adresată mai multor instituții ale statului.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending