Jurnalele și emisiunile Europa FM conduc audiențele naționale în rândul stațiilor de radio private - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Emisiunea Infomania (luni – vineri, 6.00 – 7.00), realizată de Camelia Chenciu și Andrei Paleu, este cea mai ascultată emisiune a unui radio privat, cu peste 300 de mii de ascultători la nivel național.

Emisiunea „Deșteptarea” (luni – vineri, 7.00-10.00), cu Vlad, George și Luca, este lider de audiență la nivel național cu cea mai mare cotă de piață dintre radiourile private, având aproape 1 milion de ascultători.

De la ora 10.00, Sorin Niculescu adună în „Europa Express” 650 de mii de ascultători din toată țara. Pogramul este lider absolut național în rândul stațiilor private din țara noastră.

România în direct”, emisiunea realizată de Cătălin Striblea, este cel mai ascultat program la nivel național (luni-vineri, 13.15-14.00), cu o cotă de piață de 13%. 438 de mii de ascultători sunt pe aceeași frecvență la cea mai ascultată emisiune din rândul radiourilor private.

Advertisement

De la ora 14.00, Radu Constantinescu atrage pe „Drum cu prioritate” peste 800 de mii de ascultători. „Drum cu Prioritate” este cea mai ascultată emisiune radio în orașele țării, între orele 14.00 și 18.00. 

De la ora 18.15, „Piața Victoriei” se detașează ca lider național dintre stațiile private. Adună peste 270 de mii de ascultători, cu o cotă de piață care ajunge la 9,7 la sută.

Clubul de seară” e cea mai ascultată emisiune la nivel național dintre stațiile private, cu perte 280 de mii de ascultători. În weekend, lider absolut de audiență este programul matinal realizat de Mihai Dinu. 

De la 8.00 la 10.00, peste 555 de mii de ascultători aleg „Weekend cu Prietenii”, pe frecvențele Europa FM. 

Advertisement

Sâmbătă, emisiunea „Piața Obor” cu Iorgu Ianuși și Manuela Nicolescu adună peste 20 de mii de ascultători în plus, ajungând la aproape 370 de mii de ascultători de la ora 10.00 la 11.00.

Și „Misiunea Verde”, realizată de Mona Nicolici, atrage tot mai mulți ascultători, 350.000 de oameni aleg frecvențele Europa FM sâmbătă de sâmbătă, de la ora 11.00 la 12.00.

Noua emisiune „RadioCinema”, realizată de Iulia Verbancu, triplează cota de piață pe segmentul orar 12.00 – 13.00.

Duminică, între 10.00 și 11.00, „Lumea Europa FM” realizată de Iulia Verbancu este lider absolut de audiență la nivel național, atât în ceea ce privește numărul de ascultători, cât și cota de piață. 

Advertisement

Aceeași performanță o înregistrează și „Antrenorul Părinților”, cu Mirela Retegan și Gáspár György, iar de la ora 12.00 – „Europa Top Hit” cu Sorin Niculescu și Camelia Chenciu este cel mai ascultat program de radio privat la nivelul întregii țări.

Jurnalele de știri Europa FM de la orele 7.00, 13:00 și 18:00 înregistrează cel mai mare număr de ascultători la nivel național și sunt cele mai ascultate programe în rândul radiourilor private. 

Jurnalul de prânz ajunge la o cotă de piață de 12,4 la sută. 400 de mii de ascultători sunt zi de zi pe aceeași frecvență de la ora 13.00. 

 

Studiul de audiență radio a fost realizat de IMAS și Mercury Research în perioada 10 ianuarie – 30 aprilie 2022.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedeteo săptămână ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV6 zile ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Seriale4 săptămâni ago

Anca Sigartău, schimbare radicală de look pentru rolul jucat în Lia – Soţia soţului meu

Reality Showo săptămână ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni2 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Premieră TVo săptămână ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending