Connect with us

A-Z NEWS

Jurnalista Adina Gorita este noua DJ-ita Music FM

Published

on

Music FM face o noua achizitie si intregeste echipa de DJ formata din Ramon Cotizo, Cetin Rasit, Adi Atinge si Doina Ene cu o noua voce feminina. De luni pina vineri, de la ora 16.00, timp de 3 ore, ascultatorii o pot auzi pe frecventa 103,8 FM pe jurnalista Adina Gorita.

Adina a facut parte din prima echipa care a pus bazele si a lansat Radio ProFM in 1993, fiind atit DJ cit si manager de programe, avind si experienta in calitate de redactor la Mediafax. In 1994 ea devine redactor la Canal 31, participind de asemenea si la lansarea PRO TV. Tototdata, jurnalista a mai creat o premiera la pupitrul Stirilor PRO TV alcatuind impreuna cu Lucian Mandruta unul dintre primele cupluri de prezentatori. In 2000 ea este desemnata corespondent PRO TV in S.U.A timp de un an, ocupind apoi functia de Editor de Stiri Externe & Corespondent PRO TV. Din 2004, Adina Gorita este manager de distributie la PRO TV International.

Acum, dupa mai bine de 17 ani, Adina se intoarce in FM si le propune ascultatorilor Music FM un playlist cu cele mai bune hit-uri din ultimii 30 de ani, sub sloganul “Just Music”:
“Oricine a avut aceasta experienta stie ca dorul de radio nu te lasa niciodata, asa ca ma alatur cu placere echipei MusicFM. Piesele difuzate pe 103,8 FM sunt din cele cu care am crescut – piese cu care a debutat radioul independent in Romania – dar si piese pe care le-am descoperit si de care m-am bucurat in anii de dupa experienta radio”, precizeaza Adina Gorita.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending