Connect with us

EVENTS

Jurnalista Paula Săcui spune „Nu mi-e frică” şi îşi lansează primul roman la Târgul Internaţional Gaudeamus

Published

on

Paula Săcui, editor al Ştirilor ProTV de la ora 19:00, îşi lansează mâine, 23 noiembrie, începând cu ora 14:00, la standul editurii ALL de la Târgul Internaţional Gaudeamus primul roman, intitulat „Nu mi-e frică”.

Alături de Paula Săcui vor fi foarte mulţi colegi de presă, dar şi prieteni, printre care Andreea Esca, Amalia Enache, Paula Herlo, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Diana Enache şi Alexandra Stoian.

Paula a intrat în echipa Ştirilor ProTV in 1998. Timp de trei ani a fost reporter la ProTV Braşov, iar din 2004 este editor al Ştirilor ProTV.

„Mă depăşesc rău fiţele online cu like-uri şi mesaje în privat. O ard mai bine pe concret ca să pot să îmi ţin mâinile în şold şi să strig atunci când nu reuşesc să mă fac înţeleasă. Chit că intră în literatură printr-un viol, Nu mi-e frică este o carte delicată. O carte cu multă iubire şi ură. Pentru cei care se întreabă, deşi semănăm, nu sunt eu cucoana aia de pe copertă. Eu sunt cealaltă. Mult mai cuminte, cu un aer de secretară părăsită de Gicu într-o staţie de metrou”, a mărturisit autoarea.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending