Connect with us

ALL MEDIA

Jurnalistii americani au iesit sa protesteze in fata Casei Albe!

Redactia Radar de Media

Published

on

Jurnalistii si fotoreporterii acreditati la Casa Alba provenind de la numeroase publicatii si trusturi de presa au protestat fata de restrictiile impuse in ceea ce priveste posibilitatea de a-l fotografia pe presedintele Barack Obama si au comparat administratia prezidentiala cu Uniunea Sovietica, scrie MEDIAFAX.

Potrivit Huffingtonpost.com, jurnalistii de la Associated Press, ABC News, Fox News Channel, The New York Times Co. si de la alte 34 companii de presa au protestat fata de acele masuri restrictive intr-o scrisoare expediata pe adresa Casei Albe, joi, in care au solicitat sa li se permita sa se apropie mai mult de presedintele Obama, in intervalul de timp in care acesta se achita de obligatiile sale oficiale si se intalneste cu membrii echipei prezidentiale in Biroul Oval si in afara acestuia.

Intr-o intalnire cu Jay Carney, secretarul Casei Albe, Doug Mills, fotograf la The New York Times, a comparat Casa Alba cu Agentia telegrafica de informatii a Uniunii Sovietice (TASS), fosta agentie de presa rusa insarcinata cu propaganda comunista in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Doug Mills si alti fotoreporteri au dorit sa afle motivele pentru care li s-a interzis sa asigure acoperirea mediatica a evenimentelor prezidentiale si motivele pentru care doar fotografiile realizate de echipa care se ocupa de imaginea presedintelui american sunt date publicitatii.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending