Connect with us

Emisiuni

Jurnalistul Cătălin Tolontan vorbeşte despre „Clanul Romancierilor”, la Prima TV, în emisiunea Dosarele DNA

Published

on

 

Luni, 4 mai, de la ora 21.30, Marius Saizu îl are ca invitat pe Cătălin Tolontan pentru a dezbate operele ştiinţifice produse în penitenciarele României de Gheorghe Copos, Gigi Becali, Meme Stoica şi Adrian Năstase, reprezentanţi de vază ai „Clanului Romanicerilor”. 

Echipa emisiunii Dosarele DNA analizează luni, începând cu ora 21.30, una dintre consecinţele mai puţin previzibile ale recentelor condamnări în dosarele instrumentate de DNA: îmbogăţirea patrimoniului cultural românesc. Gheorghe Copos a profitat de timpul de detenţie şi „a contribuit la dezvoltarea culturii naţionale” cu nu mai puţin de cinci opere (într-un singur an), Gheorghe Becali a scris şi el tot cinci, Mihai (Meme) Stoica doar două, iar Adrian Năstase trei opere, precum şi 257 de postări pe blog.

Cătălin Tolontan declară, făcând referire la lucrarea „Alianţe matrimoniale în politica principilor români din Ţara Românească şi Moldova în secolele XIV – XVI” scrisă de Gheorghe Copos, că „E greu de spus ce a fost în capul oamenilor care au crezut că ei devin bizantologi peste noapte şi acest lucru nu se va afla”.

Despre această lucrare au apărut deja acuzaţii de plagiat, cartea fiind extrem de asemănătoare cu teza de masterat a unui jurnalist, absolvent al Facultăţii de Istorie, Cătălin Parfene.

Penitenciarele româneşti au ajuns în topul furnizorilor de carte”, spune Marius Saizu, prezentatorul emisiunii Dosarele DNA, „deoarece conform legii numărul 275 din 2006, fiecare lucrare tipărită îi oferă deţinutului o reducere a pedepsei de aproximativ 30 de zile. Cei mai prolifici autori, cum ar fi Gheorghe Becali şi Gheorghe Copos, şi-au scurtat sentinţele cu aproape jumătate de an. De aceea, este important să vedem ce opere au produs aceştia şi în ce condiţii au fost ele publicate şi tipărite”, conchide Saizu.

Foto Credit: PRIMA TV

CITESTE SI:

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Show-ul Vulturii de noapte de la Kanal D a fost scos din grila!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Victor Slav, alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, au fost scoși din grila de programe Kanal D. Cei trei prezentau emisiunea Vulturii de noapte, însă aceasta nu va mai apărea pe post, conform deciziei luate de conducerea postului de televiziune anunta, unica.ro .  

Principatul motiv a eliminarii show-ului din grila au fost cifrele sub asteptarile statiei!

Victor Slav nu pare să fie foarte afectat de această schimbare neașteptată din cariera sa având în vedere că prezentatorul TV deja a părăsit Capitala. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a plecat într-o scurtă plimbare la Bacău, dar a ținut să-și înștiințeze fanii că totul este perfect în regulă cu el: ”Un scurt popas în Bacău la ”Deja mă simt mult mai bine. Mulțumesc!”, – a scris Victor Slav în dreptul unei fotografii în care apare alături de un doctor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Andra, la finalul unui moment de salsa: ”Nu mai dansez cu Mihai Petre!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Românii au talent revine vinerea aceasta cu o nouă ediție extraordinară din sezonul #9suprem. Concurenți care vor ului jurații și publicul vor lua cu asalt scena talentului și le vor prezenta momente la care nu s-ar fi așteptat.

Încântat de reprezentația de salsa a unei concurente, Mihai Petre i se alătură și dansează împreună, însă fata are un mic accident pricinuit de jurat. ”Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie.”, spune Mihai ușor îngrijorat și gânditor. Andra, vehementă și temătoare pentru manichiura ei, spune: ”Eu nu mai dansez cu Mihai Petre!”.

Tot mâine, jurații sunt uluiți de performanțele unei concurente de numai 12 ani și de momentul pe care-l prezintă. ”Nu înțeleg, băi, nene! Nu are limite, nu are limite, efectiv… Nu există limite.”, spune Smiley, profund impresionat.

Jurații, împreună cu Smiley și Pavel, dar și publicul, nu se pot abține și i se alătură unui concurent pe scenă în timpul numărului acestuia. Toți dansează, cântă și simt bucuria din reprezentația participantului, iar Andra îi învață pe Smiley și Pavel câteva mișcări noi de dans.

Vineri, de la 20:30, scena Românii au talent va fi inundată cu bucurie, entuziasm, carismă și foarte mult talent.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vedeta din spatele măștii Venom a stat trei ore fără să vadă și să audă: “A trebuit să-i turnăm pe cap și corp o substanță foarte fierbinte”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Venom vine joi, 21 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, iar vedeta care se ascunde în spatele măștii a avut de suportat multe de dragul acestui personaj. Venom a fost una dintre cele mai complicate măști care au urcat până acum pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, fiind necesare nu mai puțin de două luni pentru realizarea ei.

În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Cine se ascunde în spatele supereroului Venom, telespectatorii vor descoperi joi, 21 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending