Connect with us

A-Z NEWS

Jurnalistul Mile Cărpenişan a încetat din viaţă

Published

on

Reclame

Ziaristul timişorean Mile Cărpenişan a murit, luni după amiaza, la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, în urma unei septicemii generalizate, la vârsta de numai 34 de ani.

Mile Cărpenişan a fost internat săptămâna trecută, în şoc septic, după ce infecţia de la un furuncul i s-a răspândit în tot corpul. Medicii au încercat să-l salveze dar îi fuseseră afectate toate organele vitale: rinichi, ficat, pancreasul, inima şi plămânii. La finele săptămânii trecute a intrat în comă, fiind ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor.

În ultimele săptămâni, el a dus o campanie umanitară susţinută pentru salvarea unui tânăr din Bucureşti, bolnav de leucemie. El a demarat acea campanie scoţând la licitaţie casca sa de pe front, pe care a purtat-o în teatrele de operaţiuni din Bosnia-Herţegovina, Irak sau Afganistan.

A debutat în presă la vârsta de 18 ani, în televiziunea căreia i-a rămas fidel până aproape toată viaţa. A fost corespondent special al Antenei 1 şi al Antenei 3 până în 2008, când a devenit free-lancer. Era căsătorit cu o jurnalistă, din anul 2009.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending