Jurnalistul Radu Herjeu, propus membru titular în CNA din partea PSD - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Jurnalistul Radu Herjeu, propus membru titular în CNA din partea PSD

Published

on

Jurnalistul Radu Herjeu a fost propus membru titular în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), fiind susţinut de grupurile PSD din Parlament, au declarat luni, surse parlamentare pentru Mediafax.

În ultimii ani, Radu Herjeu a lucrat la mai multe televiziuni, radiouri şi publicaţii. Până în aprilie 2014, Radu Herjeu a fost editor-prezentator de ştiri la România TV. Înainte de România TV, acesta a lucrat la televiziunile B1 TV, Naţional TV, Alpha TV şi Antena 1. El a lucrat şi la posturile Radio Romantic şi Radio Total, dar şi la publicaţiile Jurnalul Naţional, Privirea şi Curierul Naţional, potrivit CV-ului postat pe blogul său.

Propunerea ar fi trebuit înaintată oficial Comisiilor de Cultură din Parlament de către Camera Deputaţilor. Însă, potrivit surselor MEDIAFAX, propunerea ca Radu Herjeu să ocupe funcţia de membru titular în CNA ar fi fost înaintată de către grupurile PSD din Parlament.

Conform surselor citate, nu a fost propus şi un membru supleant al lui Radu Herjeu în CNA.

Foto Credit: Facebook

 CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending