Connect with us

Life Style

Jurnalistul Vlad Avarvari, cunoscut și ca „PR-ul vedetelor” a împlinit 22 de ani

Published

on

Reclame

Realizări peste realizări pentru Vlad Avarvari. Tânărul a împlinit pe 18 iunie frumoasa vârstă de 22 de ani, iar pe lângă această zi specială, jurnalistul a absolvit tot în aceeași zi, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București.

 

Și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și prieteni, dar și de vedetele cu care acesta colaborează deja. Artista AVA care este și sora jurnalistului i-a fost alături împreună cu mama lor, câștigătoarea de la Românii au talent – Ana-Maria Mărgean, David Dobrincu și Carmen Dobrincu, cu care Vlad are o relație foarte apropiată, Alin Ciobanu de la The Burgr Factory, Missy Crissy, cunoscută pentru colaborările de succes cu Smiley, Alex Velea și Damian Drăghici, Marian Dumitru, realizatorul emisiunii Dumi Show de la postul de radio ArtFm și mulți alții.

Pe lângă cadourile deosebite de la prieteni și familie, Vlad și-a făcut alte două cadouri foarte speciale de ziua lui, și anume, interviuri alături de două legende ale televiziunii, Andreea Esca și Neti Sandu. Urmează ca tânărul jurnalist să le posteze în curând și să „se laude” lumii întregi cu rezultatul final, care îi va ajuta și la susținerea lucrării de licență.

 

Petrecerea aniversară a fost una pe cinste, într-un restaurant superb din centrul Bucureștiului, restaurantul Dada. Acesta le-a arătat urmăritorilor săi cu ce surprize a fost așteptat. Candy bar-ul superb postat de acesta a fost realizat de o cofetărie absolut genială, care i-a pregătit prăjituri personalizate cu IdeaMan – Cofetăria Armand, decorurile au fost asigurate de cei de la Happy Sell Baloane Petreceri, care au făcut o treabă extraordinară și care i-au amenajat tânărului jurnalist un decor de senzație, numai bun de fotografii. Invitații au fost foarte încântați de mâncarea genială, care a fost asigurată de cei de la Boss miniBurgers și de tortul delicios de la Cofetăria Sweet Moments, care a fost recomandat de „PR-ul vedetelor” pe rețelele de socializare. De asemenea, tortul cu etaj a fost special pentru Vlad, de mama acestuia, alături de cei de la Torturi de Vis, care au făcut o treabă excelentă.

 

Vlad Avarvari este un tânăr de doar 22 de ani, cunoscut pentru colaborările de succes cu cei mai mari artiști din România, printre care amintim, artista AVA, vloggerița Miru, Roxana Nemeș, David Dobrincu, Jador, proiectul internațional Shoeba și  mulți alții. Pe lângă faptul că are propriul site – IdeaMan.Ro și propria Agenție de Talent Management – PR – IdeaMan PR Agency, acesta este jurnalist la ProTv, unde are ocazia să apară în cele mai inedite materiale.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending