Connect with us

A-Z NEWS

Jurnalul Focus by Prima TV, premiat la gala APTR

Published

on

Reclame

Anul trecut, in cadrul jurnalului Focus a fost demarata campania “Stop indiferentei! – Impreuna ii putem gasi”. Campania a fost premiata ieri, 24 mai, in cadrul galei APTR. Jurnalul Focus si-a propus mediatizarea problematicii copiilor disparuti din Romania, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. O parte din cazurile prezentate au fost solutionate.

Reporterii, Laura Vasiliu si Alexandru Constantin, au prezentat cazuri impresionante informand telespectatorii cu privire la masurile care pot fi luate pentru a preveni disparitia copiilor.

Aceasta nu este prima campanie Focus premiata. In luna aprilie, Marius Saizu, reporterul Prima TV, a primit premiul pentru cel mai bun jurnalist de mediu pentru campania “Stop indiferentei! – Bunul simt salveaza vieti”.

Jurnalul Focus va continua sa atraga atentia asupra multiplelor probleme cu care se confrunta societatea romaneasca. Saptamana viitoare,Prima TV va demara campania “Stop indiferentei! – Da-le aripi”, campanie care isi propune sprijinirea tinerilor talentati.

Nu pierdeti, jurnalul Focus, in fiecare zi de la ora 18:00, numai la Prima TV.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending