Connect with us

Emisiuni

Jurnalul Money News cu Loredana Popescu vă informează cu privire la cele mai importante evenimente economice și politice

Published

on

Money News, buletinul de știri The Money Channel, prezentat de Loredana Popescu, de luni pana vineri de la ora 19:00 la ora 20:00, informează publicul cu privire la cele mai importante evenimente economice și politice cu impact financiar petrecute în România și în străinătate.

Jurnalul acordă o atenție sporită evenimentelor din lumea afacerilor din țara noastră, într-un format flexibil ce permite aducerea în platou a unor invitați pentru dezbaterea principalelor subiecte ale zilei.

”Fiindcă informația este vitală mai ales când este vorba de business-ul tău, The Money Channel iți oferă știrile de care ai nevoie. De la micii antreprenori la marile corporații, de la clasa politică românească până la rolul țării noastre în contextul internațional, The Money Channel iți aduce informațiile esențiale de care ai nevoie și iți dezvăluie la zi contextul economic și politic românesc. La Money News iți oferim cadrul în care să investești și să câștigi bani.” declară Loredana Popescu.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending