Connect with us

Life Style

JURNALUL TVR 1 SE MUTA LA ORA 20

Published

on

Reclame
Principalul jurnal de la TVR 1 va fi difuzat într-un nou format şi pe un nou segment orar, de la ora 20.00, începând cu 29 martie.junrnalul-tvr-1„Am ales modificarea orei jurnalului serii în linie cu regândirea întregii structuri a grilei canalului TVR 1, care ţine cont de modificările obiceiurilor de consum ale telespectatorilor. Vrem să le dăm celor de acasă şansa să îşi confirme ştirile de peste zi într-un program de referinţă, să compare, să judece, să comenteze”, precizează Mădălina Rădulescu, Director al Departamentului Ştiri din TVR.

Din 29 martie, de la ora 20.00, jurnalul vine nu doar cu un concept grafic nou şi modern, 3D, cu un decor schimbat, dar mai ales cu o structură editorială ce surprinde în 53 de minute ştiri de referinţă. Astfel, programul va avea trei rubrici fixe, începând cu „Tema zilei” şi terminând cu rubricile de cultură şi meteo. În cadrul rubricii „Tema zilei”, de la 20.30, timp de zece minute, un invitat de calibru va completa cu elemente informaţionale şi de analiză ştirea zilei.

Noua rubrică de sport precede, de la 19.30, principalul jurnal, cu un pachet solid de informaţii şi reportaje sportive. Având în vedere că sportul este una dintre rubricile preferate ale telespectatorilor TVR, aceasta a fost mărită la 20 de minute.

Proiectul jurnalului de seară este susţinut de o întreagă echipă de profesionişti, care se bazează pe munca oamenilor din cinci studiouri regionale, pe reporterii din cadrul studioului central, dar şi pe corespondenţi teritoriali şi colaboratori externi din Washington, Moscova, Chişinău, Paris, Bruxelles, Bonn.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending