Justin Bieber va cânta la Gala E! People's Choice Awards 2020 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Justin Bieber va cânta la Gala E! People’s Choice Awards 2020

Published

on

Justin Bieber va susține un recital la ediția E! People’s Choice Awards din 2020, transmisă live din Barker Hangar în Santa Monica, CA, în noaptea de duminică spre luni, 15 noiembrie, de la 4:00 a.m. Starul pop va cânta mai multe piese de succes în timpul apariției sale. 

 

Bieber a adunat mai multe nominalizări la ediția de anul acesta a PCAs (la egalitate cu Lady Gaga, care este cea mai nominalizată artistă). Concurează la șapte categorii, inclusiv Male Artist of 2020, Song of 2020 pentru piesele “Intentions” și “Stuck With U,” Album of 2020 cu Changes, Music Video of 2020, Collaboration of 2020 pentru piesa “Holy” și Social Celebrity of 2020.

 

Justin Bieber se alătură listei impresionante de vedete care vor participa la Gala E! People’s Choice Awards din 2020. Sâptămâna trecută, Demi Lovato a fost anunțată ca prezentatoare a galei din Barker Hanger în Santa Monica.

 

Justin Bieber a lansat recent două piese de mare succes, “Holy,” în colaborare cu Chance the Rapper și piesa “Lonely” alături de Benny Blanco. “Holy” s-a clasa pe locul 1 în Spotify Global Chart, a fost ascultată de 120 de milioane de ori în prima săptămână de la debut și a depășit recordul personal de vizualizări pe YouTube.  “Holy” și “Lonely” sunt clasate în Top 10 la nivel internaţional.

 

Nu rata concertul lui Justin Bieber la ediția din 2020 E! People’s Choice Awards transmisă live din Barker Hangar în Santa Monica, CA, în noaptea de duminică spre luni, 15 noiembrie, de la 4:00 a.m. și în reluare luni, pe 16 noiembrie de la ora ora 18:00!

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending