Connect with us

ALL MEDIA

Juventus a primit măciuca pe propriul teren, în meciul secolului! (galerie foto)

Redactia Radar de Media

Published

on

Meciul Secolului, partida amicală dintre Juventus Bucureşti şi Damila Măciuca organizată de Matinalii de la Radio 21, s-a încheiat cu victoria echipei oaspete. Damila Măciuca a câştigat cu scorul de 2-0 prin intermediul golurilor marcate de Albinaru, în minutul 6, şi Grecea, în minutul 92.

Matinalii de la Radio 21 au fost prezenţi pe stadion pentru a-şi susţine favoriţii: Manuel D. Dinculescu a fost şeful galeriei Damilei Măciuca, în timp ce DJ Andi a făcut echipă cu toţi cei care au venit să susţină echipa gazdă, Juventus Bucureşti. Anca Maco a preferat să fie neutră, fiind însă foarte atentă la arbitrul de centru care semăna izbitor de mult cu primarul Constanţei, Radu Mazăre.

După golul marcat de Damila Măciuca în minutul 6, jocul a curs surd la mijlocul terenului şi prima repriză s-a încheiat în dominarea oaspeţilor, fără însă ca Măciuca să mai perforeze poarta juventina. DJ Andi, susţinătorul principal al echipei din Colentina, a intrat la pauză în cabina echipei sale de suflet şi i-a impulsionat pe jucători cu un mix de pasiune şi vorbe din popor.

Repriza secundă a debutat cu ceva mai mult avânt al gazdelor Juventus Colentina, ajutaţi şi de un al 12-lea jucător. Toată lumea îl strigă Parmezan şi este cunoscut ca  “antrenorul din tribună” al echipei. Parmezan Colintineanu este poetul spectator. Printre versurile lui preferate azi se numără ” hai, mă, peste ei, păi vin ăştia din provincie să ne facă aicia?!”, ” tuşiere, ai grijă ce arăţi, că dup-aia ai dambla cu mine” sau “băi optare, aleargă ba, că au venit sendvişurile!”.

Măciuca a continuat să joace vertical şi, la ultima minge aruncată în terenul celor de la Juventus, a profitat de o greşeală a unui fundaş bucureştean pentru a-şi crea o nouă ocazie de gol. Doi jucători de la Damila au scăpat singuri cu portarul din Colentina şi, după o fază şcoală l-au executat pe acesta stabilind scorul final al partidei: Juventus Colentina – Damila Măciuca 0-2.

Deşi la început părea încrezător în forţele jucătorilor săi, Marian Rusen, preşedintele echipei Juventus Bucureşti, şi-a piedut zâmbetul după meci: „Lasă tată, dacă băteau acum îşi luau lumea în cap şi nu câştigau în prima etapă din retur. Îi convoc imediat la o şedinţă să le bag minţile în cap”.

De partea cealaltă a baricadei, Bogdan Medrea, director sportiv al echipei Damila Măciuca, răspunde simplu, spunând că: „Băieţii şi-au dorit foarte mult victoria şi, până la urmă, aceasta este o experienţă prin care au trecut. Au fost motivaţi şi de prezenţa Matinalilor de la Radio 21”.

Meciul Secolului face parte din demersul Matinalilor de la Radio 21 de a încuraja oamenii talentaţi care au început de jos şi au muncit mult până au atins succesul. Cei trei Dji cred cu tărie că cei mai buni fotbalişti pleacă din ligile inferioare, acolo unde fotbalul nu este influenţat de bani şi interese. Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco au demonstrat că pe stadioane se poate merge civilizat şi că bătăile se pot face cu flori.

 

Întreaga cronică a meciului, dar şi o super galerie foto din timpul meciului se găsesc pe radio21.ro: http://www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/17471/Shurubel_prezinta_Cronica_pentru_MECIUL_SECOLULUI.html

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending