KADELL BARBERSHOP – UN CONCEPT EXCLUSIV MASCULIN ! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

KADELL BARBERSHOP – UN CONCEPT EXCLUSIV MASCULIN !

Published

on

 În 2018 , într-o zi încărcată cu veselie, 1 Aprilie, s-a deschis KADELL Barber Shop – un vis transpus într-un concept nou ,  urmând filozofia de a răspunde nevoilor de stil și relaxare ale domnilor din regiunea Neamț .

     Chiar dacă băieții purtau șepci, iar domnii pălării  și majoritatea tunsorilor erau foarte simple, noul concept s-a vrut a fi unul complet diferit , care să funcționeze: „Voiam să fie un loc pentru domni, unde întotdeauna să vină cu plăcere la un bărbierit cu briciul și prosop cald ,masaj capilar,pentru a începe altfel ziua! ”

Dacă în acea perioadă, frizerii profesioniști erau foarte greu de găsit și mai mult, se credea cu tărie că această meserie le era dedicată doar lor , am reușit să transform acest loc în „the talk of the town” – locul despre care vorbește toată lumea.

 Nu numai că tăiem și coafăm părul, dar ne mândrim și cu servicii de întinerire: serviciile noastre de spa pentru cap, bărbierit și îngrijire facială și corporală.

Oferim o gamă unică de servicii exclusive de îngrijire a domnilor, pe lângă diversificarea tunsorilor și a bărbilor,  conturul bărbii și pensat cu ața, masaj de relaxare și întreținere corporală, epilare definitivă cu laser, multe zâmbete și voie bună.

Ne străduim să răspundem tuturor nevoilor clienților noștri într-un mediu elegant, cu accent pe atenție personalizată.  

Conceptul Kadell Barber Shop,păstrează tradițiile ,în același timp acceptând noile tendințe și considerând prioritar interesul oamenilor. Fie că e vorba de o tunsoare clasică , de gentleman în stilul anilor 30, precum Executive Contour sau o dorință inspirată si clar influențată de serialul Peaky Blinders reușim mereu să fim peste așteptări. Este bine să urmărești moda, dar modul în care arăți acest lucru trebuie să se încadreze în conceptul de frizerie – tehnicile  și instrumentele trebuie să se potrivească cu munca pe care dorim să o facem și cu stilurile pe care le creem. În aceste zile există o mulțime de companii care produc unelte de frizerie, fiind aproape imposibil să le încerci pe toate, la fel și cu produsele de styling, însă calitatea pentru performanță e un indicator ineluctabil.

 

Echipa KADELL uimește întreaga lume și o face cu stil!

 

Pregătim oameni în acest moment, fiind în discuții pentru ateliere și sesiuni de învățare și aprofundare, atât în țară cât și în străinătate. În viitorul apropiat urmează să venim în întâmpinarea colegilor noștri și nu numai, cu un curs dedicat în exclusivitate tunsului și aranjării bărbii, tipsuri si metode de a face barba perfectă.

 

KADELL BARBERSHOP – UN CONCEPT EXCLUSIV MASCULIN !

Advertisement

Ne găsiți și în mediul online:

Fb:Kadell – Barbershop

Ig: Kadell Barbershop

 
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending