Connect with us

EVENTS

Kanal D a obţinut două premii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Kanal D a primit aseară două distincţii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022, eveniment anual care premiază performanţa în televiziune. „40 de întrebări cu Denise Rifai” a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”, iar game show-ul „Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, a câştigat la categoria „Cea mai bună emisiune concurs”.

Ambele producţii Kanal D au devenit adevărate repere pe piaţa media din România încă de la lansare. Staţia şi-a reconfirmat prin aceste emisiuni originalitatea şi poziţia de trendsetter în materie de formate de televiziune.

„Le mulţumesc tuturor celor care au votat emisiunea, celor care ne urmăresc şi care, prin feedback-ul lor, ne inspiră să fim tot mai buni în activitatea noastră. Ce aş vrea să punctez este că în spatele succesului acestei emisiuni, care a ajuns la cel de-al treilea sezon, se află o muncă uriaşă de echipă, precum şi susţinerea managementului Kanal D pentru care preocuparea principală este să ofere publicului un produs premium”, a declarat Denise Rifai

De asemenea, Dan Negru a oferit momente emoţionante pe scenă, mulţumind publicului, felicitându-i pe toţi oamenii de televiziune care îşi fac profesia cu bună credinţă. În acelaşi timp a punctat valoarea emisiunilor pe care le prezintă la Kanal D, ca fiind unice şi inspiraţionale.

„Le mulţumesc celor de la Kanal D că au avut curajul să nu copieze cu „Tu urmezi!” şi cu „Jocul cuvintelor”. E tare important (…) „Cu penele altuia te poţi împodobi, dar nu poţi zbura”, a spus Dan Negru.

Advertisement

La Gala Premiilor TV Mania au fost prezente personalităţi ale televiziunii din România, vedete, producători de televiziune, ziarişti, iar emoţiile au fost trăite din plin într-o ambianţă cu totul specială, la Teatrul Naţional Bucureşti. Alături de vedetele Kanal D s-au aflat la eveniment membri ai managementului televiziunii, oameni care şi-au pus amprenta asupra succesului staţiei: Cristina Sava, Director de Marketing şi Comunicare Kanal D, şi Clara Bomboe, director de Programe, Planificare şi Strategie Kanal D.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending