Connect with us

AUDIENȚE TV

Kanal D a spulberat audiența cu un serial turcesc. Cu cine s-a duelat în cifre?

Published

on

FOTO KANAL D
Reclame

Serialul „O dragoste” continuă să facă senzație cu fiecare episod difuzat, productia ce poate fi urmarită de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D a reușit aseară să atragă atenția a peste 1 milion de privitori în fața micilor ecrane. Cu un mesaj puternic despre puterea iubirii de a depăși orice obstacol, serialul a adunat în fața micilor ecrane o audiență impresionantă, in rândul publicului de la orașe.

Pe întreg parcursul difuzării sale, în intervalul 20:00 – 21:45, Kanal D a dominat clasamentul televiziunilor din România, poziționându-se pe primul loc la orase, si ocupând locul secund pe National si Comercial. Postul TV a obținut un rating de 4,9% și o cotă de piață de 15,0% pe targetul All Urban, un rating de 4,6%% și o cotă de piață de 14,3% pe targetul National, si 3,3% rating si 14,1% cota de piata, pe targetul Comercial.

Minutul de aur (înregistrat la 21:20) a adus în fața micilor ecrane 1.042.000 de telespectatori, conform datelor difuzate de Kantar Media Romania.  

 Nu pierdeti în această seară, de la ora 20:00, un nou episod încărcat de dramatism al serialului „O dragoste”. Productia poate fi urmarită, la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00. 

Kanal D s-a clasat pe locul doi ieri, pe întreaga durată a zilei

 Marți, Kanal D a fost cea de-a doua opțiune a telespectatorilor din întreaga țară, cu programele difuzate pe întreaga durată a zilei. Astfel, statia TV s-a clasat pe locul doi, pe targetul National, înregistrând 2,0% rating si 12,1% cotă de piață.

Reality-ul “Casa iubirii”, “Stirile Kanal D”, “În căutarea adevarului”, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, serialul “O dragoste” s-au numărat printre programele preferate de  telespectatorii  din întreaga țară.  

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending