Connect with us

Emisiuni

Kanal D aduce în această toamnă un super format! Cum se va numi şi cine este gazda?

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Kanal D aduce în această toamnă un super format, un adevărat spectacol de televiziune, ce îmbină entertainment-ul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă, un game show ce a înregistrat un succes răsunător la nivel international: „Tu urmezi!”(numele formatului original: „Next One”).

După ce a cucerit România cu cel mai simplu quiz show cu şi despre cuvinte, Dan Negru va fi gazda acestui format provocator, plin de originalitate, devenit fenomen în ţările unde a fost difuzat.

Emisiunea  a fost difuzată pentru prima oară în Italia („Avanti un altro!”), în 2013, şi s-a bucurat de un succes uriaş. De altfel, acesta a fost show-ul care a înregistrat cele mai mari audienţe în 2018, la postul TV generalist Canale 5. Datorită succesului de care s-a bucurat, formatul a fost achiziţionat de televiziuni din multe ţări precum Spania, Ungaria, Polonia, Brazilia, Canada, Albania, etc.

Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D”, a declarat Dan Negru.

„Tu urmezi!” este un game show în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Concurentul trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul. Pe cât de repede poţi să câştigi, pe atât de uşor poţi să şi pierzi. De-a lungul desfăşurării concursului apar tot felul de provocări pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie. 

Advertisement

Mai multe informaţii despre mecanismul de desfăşurare a show-ului „Tu urmezi!” vor fi difuzate publicului în perioada următoare prin intermediul comunicatelor de presă oficiale Kanal D.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending