Connect with us

Premieră TV

Kanal D anunță show-ul de comedie „Discote-K”. Paula Chirila face parte din distribuție!

Published

on

Reclame

“DISCOTE-K”,  cel mai dement show de comedie, va incepe, in toamna, la Kanal D!  “DISCOTE-K”  nu tine cont de limite, tipare, conventii sau ratiuni.  Vei rade, pentru ca nu ai  incotro!  Vei fi socat, pentru ca o sa-ti dam motive! Vei fi uimit, pentru ca am fost si noi!

Din toamna, Kanal D te pune in fata unui fenomen TV care provoaca hohote de ras, o terapie de buna dispozitie de neratat, mai ales daca ai avut o saptamana stresanta la serviciu. Show-ul  “DISCOTE-K” depaseste orice limita a imaginatiei!

Din distributie fac parte Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru, iar gazda emisiunii este Razvan Alexe “KREM”.  Emanuel Parvu semneaza regia show-ului “DISCOTE-K”.

Paula Chirila:  “E o adevarata nebunie ce se intampla la <DISCOTE-K>!  Am simtit la filmari exact ce simte pestele cand ii dai drumul in apa.  <DISCOTE-K>  solicita actrita din mine, dar imi da si libertatea de a ma simti cu adevarat bine. Se rade cu lacrimi la filmari, cred ca asta li se va intampla si telespectatorilor nostri, din toamna. <DISCOTE-K>  e terapie curata, prin ras. Rasul elibereaza, oameni buni! Din toamna, luati-va doza de <DISCOTE-K>!

Nu ratati, din aceasta toamna, la Kanal D, show-ul de comedie “DISCOTE-K”,  doza de nebunie care depaseste orice limita a imaginatiei!

Paula Chirila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis si Octavian StrunilaFoto Credit: Kanal D

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending