Connect with us

AUDIENȚE TV

Kanal D: audienţe record cu serialul “La răscruce”!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D
Înapoi1 of 2

Serialul turcesc “La răscruce”, difuzat aseară la Kanal D, a plasat stația pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în rândul populației de la orașe.

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piață aseară cu serialul “La răscruce”, pe targetul Național și All Urban. În ceea ce priveşte targetul Comercial, Kanal D s-a plasat pe locul doi, la o diferență considerabilă față de urmatorul post.

 

Ieri, 28 ianuarie, Kanal D s-a poziționat pe primul loc în preferințele telespectorilor, în intervalul 23:52 – 1:07, pe două segmente de piață, înregistrând 3,4% rating și 17,4% cotă de piață, pe targetul Național, 3,1% rating și 15,4% cotă de piață, pe targetul All Urban, și 2,7% rating și 16,7% cotă de piață, pe targetul Comercial.

Episodul de aseară al serialului “La răscruce” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 596.000 de fani din întreaga țară. Minutul de aur, atins chiar la debutul episodului, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 1.427.000 de telespectatori.

 

În episodul ce va fi difuzat în această seară, imediat după reality-ul fenomen “Survivor România”, protagoniștii trec printr-o serie de încercări dramatice. Veli își ia noi măsuri de precauție pentru a scăpa de poliție și trebuie să ia o decizie critică în ceea ce privește viața fiicei lui Zeynep, Aylin. Cemre are un șoc când află că persoana care a rănit-o este nimeni altul decât cel care i-a lovit și vehiculul și depune plângere la poliție.

VEZI CIFRELE DETALIATE PE URMATOAREA PAGINA ⇓

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending