Connect with us

Emisiuni

KANAL D | Axinte si sotia lui sunt invitatii primei editii a noului sezon “Jumatatea mea stie!”

Published

on

Axinte, asa cum ii spune toata lumea lui Florin Petrescu, si sotia sa, Carmen, s-au distrat copios in platoul emisiunii “Jumatatea mea stie!” si au participat la toate probele alaturi de concurenti.

Gabriel Coveseanu

Axinte a trebuit sa-si care sotia in spate, sa se chinuie sa o pupe, prins in coarda. Si astea au fost doar doua dintre incercarile la care au fost supusi cei doi.

Axinte si Carmen s-au luptat alaturi de alte trei perechi pentru a castiga masina pusa la bataie in fiecare editie a emisiunii. Una dintre schimbarile acestui sezon in ceea ce priveste continutul emisiunii este ca un cuplu de vedete va lupta pentru o cauza nobila.

In situatia in care cuplul de vedete castiga masina, aceasta va fi oferita unui caz social. In cazul in care vedetele pierd lupta pentru masina, persoanele nevoiase pentru care concureaza vedetele vor primi 1.000 de euro, un premiu de consolare.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending