KANAL D: Serialul turcesc Yaman, pe podium la nivelul publicului naţional şi urban! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Marţi, 4 august, serialul “Yaman” a adunat în fata micilor ecrane aproape un milion de telespectatori. 

Pentru a doua oară consecutiv, serialul “Yaman”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, îşi păstrează poziţia în topul audientelor, poziţionând staţia pe locul doi în topul televiziunilor din România. 

Astfel, marţi, 4 august, în intervalul 20:00 – 22:30, serialul “Yaman” a înregistrat 3.7 puncte de rating şi 10,1% cota de piaţă, pe targetul All Urban, şi 3.3 puncte de rating şi 9,6% share, pe targetul Naţional, conform datelor furnizate de Kantar Media.

PRO TV a fost lider de audienţă, iar Antena 1 s-a clasat sub Kanal D, pe locul 3 (vezi cifre în tabel).

O medie de 602.000 de romani urmăreau aseară povestea de dragoste între tânărul Yaman şi frumoasă Mira. În minutul de aur, atins la 22:07, aproape un milion (819.000) de telespectatori vizionau cu sufletul la gură serialul “Yaman”.

[table id=159 /]


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Advertisement

Sursa cifre: Kantar Media

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending