Connect with us

Digital

Kanal D lansează theXclusive, o ofertă generoasă de conținut video exclusiv online

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            Kanal D își dezvoltă Divizia de Digital prin crearea de conținut video exclusiv dedicat comunității din spațiul online, fidelă deja brandurilor consacrate ale stației. Acest boost de conținut digital al Kanal D vine ca un pas firesc în strategia de dezvoltare a operațiunilor stației și își propune să le ofere consumatorilor experiențe de neratat, adaptate nevoilor atât de diverse.  

 

 

Cu experiența unei televiziuni generaliste de succes, care și-a consolidat poziția în top trei stații TV din România, Kanal D propune o oferta diversificată de emisiuni exclusiv în mediul virtual, pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secțiunea theXclusive. Acestea sunt producții în sine, beneficiind de decoruri speciale, în funcție de specificul fiecărei emisiuni, de echipa de producție dedicată și experiența unor prezentatori de succes. Fie că este vorba de bucuria de a călători, preocuparea pentru cooking, pasiunea pentru muzică, poveștile intense de viață sau divertisment la superlativ, emisiunile theXclusive vor constitui o opțiune adaptată unei palete vaste de preocupări, accesibilă de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei. Planurile de dezvoltare a diviziei de Digital Kanal D nu se vor opri aici. Urmează și alte producții exclusiv pentru online, formate proprii sau achiziții locale și internaționale.

 

Luni, 31 mai, ora 17:00, va avea loc lansarea secțiunii theXclusive pe YouTube Kanal D România

Premiera fiecărei producții în parte este programată luni, 31 mai, ora 17:00, utilizatorii online având posibilitatea să acceseze toate programele în aceeași zi pentru a descoperi diversitatea de conținut special creat pentru aceștia. De pe 7 iunie, fiecare emisiune va fi difuzată săptămânal.

 

Cătălin Cazacu în cadrul emisiunii „CazaCU Muncă Grea” își surprinde publicul cu o postura inedită, pentru că va avea de dus la bun sfârșit cele mai neobișnuite activități pentru el. Cum va reacționa vedeta, antrenată în cele mai grele sau „murdare” munci, rămâne de văzut, în fiecare luni.

 

Emisiunea „În oglindă” își propune să abordeze subiecte tabu, povești de viață marcante, cu sinceritate debordantă și umanitate, prin vocea prezentatorului și realizatorului emisiunii Mihai Ghiță, precum și a invitaților acestuia, vedete sau oameni obişnuiţi. Vor fi aduse în fața publicului subiecte sensibile și vor fi combătute prejudecăți care domină societatea românească și nu numai. Experiența personală a realizatorului emisiunii își va face simțită prezența în cadrul show-ului. Premiera va avea loc luni, iar din săptămâna următoare, în fiecare marți, Mihai Ghiță ne va prezenta o nouă poveste.

 

Miercuri e vremea pentru „Duet cu Alexandra”, emisiune care o are ca şi gazdă pe Alexandra Ungureanu. Invitații sunt nume puternice din showbiz-ul românesc, care le vor împărtăși celor care îi urmăresc povești de viață impresionante, dar și un duet muzical, alături de artistă.

 

Joi putem exclama „Well done!”, emisiunea care aduce în atenția privitorilor un adevărat carusel al savorilor culinare. Chef Florian Lazăr este cel care va avea alături de el, la „masa bunătăților”, celebrități gata să pregătească un adevărat festin. Vedetele invitate vor trece și printr-o provocare uriașă: nu vor vedea rețeta și modul de preparare, ci vor găti strict sub îndrumarea Chef-ului, care le va oferi instrucțiunile necesare.

 

Mihai Hînda este „Detectorul de minciuni”! Întrebările adresate de simpaticul prezentator vedetelor care îi vor călca pragul, acoperă o paletă largă de aspecte, unele mai sensibile ca altele. Invitații își vor expune cele mai bine păstrate secrete în cel mai amuzant mod posibil, în fiecare vineri.

 

Sâmbătă este ziua potrivită pentru călătorii. „Călătorește, trăiește, iubește”, emisiunea realizată de Mihaela și Marian Crăciun, te conduce în locuri extraordinare și îți oferă cele mai interesante idei de evadare din cotidian. Alături de cei doi călători vom descoperi locuri de o frumusețe răpitoare, dar și elemente de arhitectură, cultură şi bucătărie specifice fiecărei regiuni vizitate.

 

Așadar, începând luni, 31 mai, de la ora 17:00, vă invităm să urmăriți toate aceste emisiuni pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secțiunea theXclusive, urmând ca din 7 iunie, să vă puteți delecta cu fiecare producție în parte, timp de șase zile pe săptămână, în conformitate cu programul anunțat mai sus.

Advertisement

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending