Kanal D, premii la Gala Recunoștinței 2022, organizată de SOS Satele Copiilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Kanal D, premii la Gala Recunoștinței 2022, organizată de SOS Satele Copiilor

Distincțiile „Mesagerul Binelui” și „Ambasador SOS Satele Copiilor” – recunoaștere a implicării stației în susținerea copiilor vulnerabili.

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Televiziunea Kanal D a fost premiată recent pentru implicarea în cauza copiilor care au nevoie de sprijinul comunității, în cadrul „Galei Recunoștinței 2022” organizată de SOS Satele Copiilor, asociaţie care derulează programe dedicate copiilor aflați în dificultate.

Advertisement

Într-o ambianță emoționantă, distincția „Mesagerul binelui” a revenit către Kanal D şi a fost ridicată în numele echipei de Cristina Sava, Director de Marketing şi Comunicare al staţiei, iar cea de „Ambasador SOS Satele Copiilor” a fost înmânată Silviei Ioniță, prezentatoare a Știrilor Kanal D de weekend.

Kanal D s-a implicat activ de-a lungul timpului în campaniile derulate de SOS Satele Copiilor, din dorința de a fi alături de comunitate și de cei care au nevoie de sprijin. Prin vocea vedetelor Kanal D și prin materiale dedicate, difuzate atât în programele de știri, cât și în mediul online, Kanal D s-a alăturat voluntarilor asociației SOS Satele Copiilor, într-un efort comun pentru a oferi o șansă reală copiilor rămași fără sprijin parental.

SOS Satele Copiilor a lansat recent un nou apel pentru susţinerea copiilor vulnerabili. În România, mii de copii sunt separaţi anual de familie şi ajung în sistemul de protecţie specială. An de an, aceşti copii trec prin trauma separării, care lasă urme adânci. Campania „O vorbă bună” încurajează publicul larg să adune fapte şi vorbe bune – o donaţie de 4 Euro lunar pentru copii, prin SMS, cu textul „MAMA” la 8864 sau online pe www.sos-satelecopiilor.ro, şi un mesaj vocal de încurajare, pentru acele momente în care copiii au atâta nevoie. Mai multe detalii despre campania derulată de SOS Satele Copiilor şi despre modalităţile de implicare puteţi afla accesand site-ul oficial al asociaţiei.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending