Connect with us

Campanie TV

KANAL D: „Romania de tezaur” – o campanie emotionanta despre valori vii, la „Asta-i Romania”

Published

on

CAMPANIE TV: O societate care isi ignora traditiile si care nu pune pret pe trecutul sau isi poate pierde identitatea. Exista, din fericire, romani anonimi catre pastreaza si duc mai departe cu maiestrie si dragoste arta populara, mestesuguri rare deprinse de la bunicii si strabunicii lor.

Aproape anonimi, raspanditi in toate zonele etnografice ale tarii, acestia pastreaza cu sfintenie ADN-ul unei natiuni. Astfel de oameni veti putea descoperi, incepand de sambata, intr-o serie de reportaje de exceptie marca „Asta-i Romania”, in cadrul campaniei „Romania de tezaur”.

 

Rapsozi, cojocari, olari, tulnicarese, iconari, taragotisti sau tesatoare, cu totii constituie adevaratele bogatii ale Romaniei. Mai multi astfel de romani au fost numiti tezaure umane vii ale Romaniei de Ministerul Culturii, la initiativa UNESCO privind salvgardarea, pastrarea si transmiterea patrimoniului cultural imaterial.

Incepand de sambata, 29 octombrie, in fiecare editie a emisiunii „Asta-i Romania”, Mihai Ghita ii invita pe telespectatori sa ii descopere pe acesti oameni extraordinari si arta lor, in cadrul campaniei ”Romania de tezaur”.

romania-de-tezaur-kanal-d

 

Foto Credit: KANAL D

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending