Connect with us

Premieră TV

Kanal D “The Floor” – o competiție inteligentă, cu miză uriașă! Află care este valoarea premiilor

Published

on

Foto Credit: KANAL D
Reclame

După ce a revoluționat piața media din România cu  “Jocul cuvintelor” și “Tu urmezi”, formate de cultură generală care s-au bucurat de succes și au schimbat obiceiul de consum al românilor, Kanal D aduce publicului un quiz show epic: “The Floor”! Emisiunea, combinație reușită de gimnastică a minții, competiție 1 la 1, domenii de cultură generală și tehnologie spectaculoasă, se pregătește să îi cucerească pe telespectatori, la Kanal D, după ce a atras atenția și a înregistrat un succes uriaș în Olanda, Franța și Spania.

O podea LED gigantică, 49 de concurenți, 49 de domenii și un mare câștigător, după un joc complet, derulat în 4 ediții de confruntări, acestea sunt, pe scurt, cifrele care definesc quiz show-ul ce va antrena inteligența și spiritul competitiv al românilor.

            Show-ul va fi extrem de atractiv tocmai prin simplitatea pașilor urmați de competitori pentru a obține marele premiu. Un concurent ales aleatoriu provoacă un adversar alăturat la un duel de întrebări și răspunsuri. Ei joacă unul împotriva celuilalt, în categoria pătratului adversarului. Scopul fiecărui concurent este acela de a cuceri întreaga podea cu domenii și a-i elimina din joc pe ceilalți concurenți, prin răspunsurile corecte la întrebări. 

Un singur concurent obține Marele Premiu în urma unui joc complet, derulat pe parcursul a patru ediții

            Fiecare serie de 49 de competitiori se duelează pe parcursul unui joc complet, derulat pe parcursul a patru ediții, la capătul jocului rămânând un singur mare câștigător. Acesta va intra în posesia premiului de 50.000 de lei. De asemenea, în primele trei ediții ale jocului, concurentul care obține cel mai vast teritoriu pe podeaua competiției câștigă 5000 de lei. 

Castingul pentru participarea în concursul televizat este în plină desfășurare și toți potențialii competitiori, care au împlinit vârstă de 18 ani, se pot înscrie accesând pagina casting.kanald.ro   Îi așteaptă una dintre cele mai interesante experiențe pe micul ecran, frumusețea unui concurs al minților și premii uriașe, ce răsplătesc inteligența, spontaneitatea, precum și abilitatea de a gândi și pune în practică o strategie.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending